Ny, stor toårig sponsorkontrakt med Apollo

21.01.2011 14:40

Brøndby IF og rejseselskabet Apollo har netop haft fyldepennene fremme. En ny toårig kontrakt til et millionbeløb er indgået.

Apollo overtager den legendariske SAS-tribune, som rykker i Apollo-klæder, ligesom LED-eksponering på banderne, konkurrencer på stadion, og engagement i Brøndby Kids er vigtige elementer i den toårige sponsorkontrakt.

Apollo: Positive vinde over klubben

Marketingchef i Apollo, Ulrik Nissen, udtaler:

- Vi har netop tegnet en toårig kontrakt med Brøndby IF og har i bogstaveligste forstand fasttømret samarbejdet, da vi har udvidet med tribunesponsoratet. Siden 2005 har Brøndby IF været Apollos hovedplatform, hvad gælder sportssponsorater, og det vil fortsat være tilfældet de næste to år. Positive vinde blæser på det sportslige område, og tegn i sol og måne tyder på, at Brøndby IF atter vil komme til at spille europæisk fodbold i kommende sæson.
 
- Med Apollo-tribunen og bandeeksponering vil vi få markant synlighed, ligesom vores Brøndby Kids engagement med Apollo-legeparken udenfor stadion vil give børnene gode oplevelser sammen med mor og far, slutter Ulrik Nissen, marketingchef hos Apollo.

Apollo forbliver således også Brøndby IF's officielle rejsepartner.

Salgschef i Brøndby IF, Anders Kjær Madsen, udtaler:

- Vi har de seneste fem år været utrolig glade for Apollo som partner, og derfor er det meget glædeligt, at vi nu er blevet enige om betingelserne for et nyt, frugtbart samarbejde.

- Den fordelagtige toårige aftale med Apollo er i denne omgang blevet udvidet til også at tælle tribunesponsoratet af den nuværende SAS-tribune, som fra forårets sæsonstart altså vil hedde Apollo-tribunen, slutter Anders Kjær Madsen.

Apollo er en af Danmarks største rejsearrangører og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den skandinaviske del af koncernen hedder Kuoni Scandinavia, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige og Norge, indgår flyselskabet Novair. Kuoni Scandinavia har ca. 900 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1600 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.

For mere information:

Mikkel Davidsen, Kommunikation, Brøndby IF: mda@brondby.com  
Ulrik Nissen, Marketingchef i Apollo: 35201191 / 20664870

Apollo-tribunen

Dette er et bud på Apollo-tribunens udseende fra starten på forårssæsonen (billedet er efterbehandlet).