Faxe-tribunen bliver til Sydsiden

18.01.2011 12:12

Brøndby IF's nye samarbejdsaftale med Carlsberg betyder som tidligere beskrevet, at Faxe-tribunen ikke kan beholde sit navn, da navnet hænger sammen med samarbejdet med Royal Unibrew, der udløb ved årsskiftet.

Tirsdag den 14. december 2010 blev der derfor afholdt møde i den arbejdsgruppe, som Brøndby IF's fankoordinator har nedsat. Formålet var at finde frem til et nyt navn og design til Faxe-tribunen.

Faxe bliver til Sydsiden

Som bekendt har Carlsberg og Brøndby IF i fællesskab besluttet, at tribunens nye navn og udseende skal komme fra Brøndby IF's fans. Til det formål er der altså nedsat en arbejdsgruppe på 14 personer, der repræsenterer et bredt udsnit af den aktive fanskare på Brøndby Stadion.

Blandt deltagerne på mødet på Brøndby Stadion den 14. december var der ingen tvivl om det nye tribunenavn.

Fra starten på forårssæsonen 2011 bliver Faxe-tribunens officielle navn derfor: Sydsiden.

- Jeg er overbevist om, at det er et navn, der vil blive taget godt imod fra alle sider, og at Sydsiden vil beholde den dedikation og lidenskab, som har kendetegnet Faxe-tribunen gennem en årrække, lyder det fra fankoordinator i Brøndby IF, Patrick Vestphael.

Næste punkt på dagsordenen var design af Sydsiden. Her har Carlsberg også givet retten videre til de fans, som skal bruge tribunen. Brøndby IF?s fankoordinator havde derfor forud for mødet fået lavet nogle forskellige udkast, som arbejdsgruppen kiggede på og nu arbejder videre fra. Der vil i den kommende tid blive finjusteret nogle ting på det design, der blev valgt at arbejde videre med.

Carlsberg er løbende blevet fremlagt de ideer, der opstod på og forud for fanmødet, og er helt indforståede med det valgte navn og de foreløbige designplaner.

Det endelige design af Sydsiden vil blive præsenteret til forårets første hjemmekamp mod Lyngby den 6. marts 2011.

Sydsiden

Den hedengangne Faxe-tribune skal fremover hedde Sydsiden.