BK Union ny samarbejdsklub

18.04.2011 17:00

Brøndby IF og Boldklubben Union har netop indgået en aftale, så BK Union bliver ny samarbejdsklub med Brøndby IF.

Dermed kommer BK Union lige efter Taastrup FC, der i sidste uge blev præsenteret som ny samarbejdsklub. BK Union er placeret i det københavnske Nordvestkvarter og er den hurtigst voksende klub på ungdomsfronten i København.

Vil højne niveauet lokalt

Brøndby IF vil naturligvis benytte aftalen til at holde øje med BK Unions ungdomsspillere samt tilbyde klubben et løft i forhold til arbejdet med de unge spillere i form af blandt andet trænersparring.

Ungdomsformand i Brøndby IF's amatørafdeling og sportslig koordinator i Brøndby IF A/S, Jan Groth Møller, udtaler:

- Vi glæder os naturligvis over aftalen med BK Union, hvor vi kan hjælpe dem med blandt andet en videreuddannelse af klubbens trænere og andre gode råd i forhold til talentarbejdet. Vi tror og håber på, at samarbejdet vil gøre niveauet lokalt i BK Union endnu bedre.

- Faktisk har vi allerede ungdomsspillere fra BK Union, der nu er i Brøndby IF. Vi har Frederik Holst og Oscar Tranberg på vores bedste U19- og U17-hold, og de er hentet i BK Union, så den proces, hvor spillere fra BK Union er dygtige nok til at spille på vores bedste ungdomshold, håber vi at se endnu mere fremover.

BK

Repræsentanter fra Brøndby IF og BK Union glæder sig over samarbejdsaftalen.