Mere end 60.000 følger Brøndby IF

12.08.2010 12:20

Ifølge de seneste målinger fra TNS Gallup sympatiserer næsten 650.000 danskere mellem 15 og 60 år med Brøndby IF. At populariteten er stor ses også på Facebook, hvor klubben siden  februar 2008 har haft en officiel fanside med et støt stigende antal venner.

Således har Brøndby IF i skrivende stund mere end 62.000 fans på Facebook, hvilket er mere end dobbelt så meget som de nærmeste konkurrenter. Og flere kommer til hver dag.

Lots of likes

Til sammenligning har nummer to på listen ca. 30.000 "venner", og tilsammen har de øvrige 11 hold i Superligaen lige over 77.000 Facebook-tilhængere. Altså 15.000 mere end Brøndby IF alene.

Brøndby IF bruger facebook-profilen aktivt, og der lægges ofte fotos, videoer og andre ting fra dagligdagen på siden. Både af os selv, men også af de mange fans, som bidrager med masser af kommentarer og gode input. I gennemsnit er der 75 kommentarer dagligt, og den daglige interaktivitet med "likes", fotos og kommentarer nærmer sig 1.000 aktiviteter.

Rekorden for "likes" blev i øvrigt sat, da Brøndby IF i sidste sæson sikrede sig bronzemedaljerne i sidste spillerunde i Randers og dermed også sikrede sig deltagelse i Europa League-kval i denne sæson. Her gav mere end 3.100 Facebook-fans "thumbs-up" til nyheden om tredjepladsen og Europa.

Hvis du endnu ikke er fan af Brøndby på Facebook, kan du finde os her. Så får du blandt andet breaking news, eksklusive billeder og en masse andet. Brøndby IF følger kommentarerne dagligt og benytter sig jævnligt af den konstruktive feed-back.

 bronze

Dette billede af bronzemedaljerne, der blev lagt på facebook-siden umiddelbart inden de blev hængt om halsen på Brøndby-spillerne, udløste likes og kommentarer i massevis på Brøndby IF's Facebook-side, hvor der jævnligt lægges andre lignende fotos og videoer op.