Williams har mod på mere

28.09.2007 15:04

Der var stor ros fra cheftræner Tom Køhlert til David Williams efter indhoppet i midtugekampen i Silkeborg IF og den glade australier håber på mere succes på Brøndby-holdet.

- Jeg er meget tilfreds med mit spil i onsdags. Jeg nød virkelig at komme ind og spille. Det var bare ærgerligt at jeg ikke fik scoret, men den ramte desværre stolpen. Kampen har helt sikkert givet mod på mere, siger Williams til brondby.com.

Nok at se til

David Williams har haft et travlt år med mange landsholdsrejser. Det har betydet mange lange flyveture, jetlag og flere dage i træk væk fra Brøndby. Det har selvsagt været svært at spille sig rigtig ind på holdet, men i onsdags gjorde han en forskel og var endda tæt på at score med et stolpeskud.

- Jeg havde faktisk set den inde, siger 31'eren der også var tæt på at score til 3-1 i de sidste sekunder på Katongos oplæg.

- Jeg tror Chris selv sparker den ind. Først til sidst ser jeg, at den ikke går ind og så prøver jeg at få tåen på, men jeg kan ikke nå den. Det havde været perfekt.

- Vi fik sejren alligevel og det var dejligt at tage turen hjem i bussen. Det har virkelig hjulpet på humøret.

Ny dag i morgen

David Williams har oftest været benyttet på højrekanten og her føler han sig godt til rette . En position Williams også ofte spiller på U21-holdet.

- Jeg er egentlig angriber, men sådan som vi spiller så passer mit spil rigtig godt til at være wing. Jeg er bare glad når jeg spiller. Det betyder mest.

Indtil videre er det kun blevet til kampe i pokalturneringen i denne sæson, men efter den fine præstation er David Williams opsat på at få mere spilletid, og han ved hvad der kræves.

- Jeg ved ikke om jeg skal spille søndag, men jeg håber det naturligvis. Vi skal have tre point mod Randers.. Det gik godt til træningen i dag, men jeg ved at jeg også skal arbejde hårdt i morgen hvis jeg skal have mere spilletid på søndag. Med den skarpe konkurrence på holdet så kan tingene ændre sig fra dag til dag. Og det er kun godt, at der er kamp om pladserne.

David Williams

Williams fik spilletid i Allerød.

David Williams

Williams kan se tilbage på et travlt år med mange landsholdsrejser. I onsdags blev han skiftet ind med succes og på søndag håber han, at han igen er med på banen når Randers gæster Brøndby Stadion.