Turbo-Bent tilfreds med sejren

12.09.2007 11:02

Engagementet var helt i top på sidelinjen, da U-18 cheftræner Bent "Turbo" Christensen Arensøe ledte sine tropper til pokaltriumf efter 3-2 sejr i forlænget spilletid over Lyngby.

Og han var hele følelsesregistret igennem i løbet af de 120 minutters spilletid på Brøndbys bane 2.

Glad cheftræner

Der blev jublet, dirigeret, opmuntret og beroliget undervejs, og så fik både vandflasker og en bandereklame et ordentlig los. Da brondby.coms udsendte fangede cheftræneren efter medalje-overrækkelsen, var den tidligere Brøndby-bomber naturligvis meget tilfreds med finalesejren.

- Det var spændende og man kan slet ikke undgå at rive sig med, når man har viljen med i det her. Det var en dejlig sejr og det var især vigtig for spillerne, der har gjort det fantastisk hele året.

- Som jeg også har skrevet i kampprogrammet, satte vi før sæsonen nogle fælles mål for sæsonen. Et af dem var at komme i pokalfinalen. Det lykkedes vi med efter 4 kampe og en målscore på 14-2. Og så vandt vi så, helt fortjent, finalen, selvom det nu blev lidt for spændende, smiler han.

- Vi kunne have scoret 10 mål med alle de chancer vi havde. Det viser bare, at vi spiller på en måde så vi skaber mange målchancer, og det glæder mig naturligvis.

Der var mange flotte præstationer i dag, men oppe foran fylder Mustafa Hassan meget...

- Ja, han er uhyggelig. "Mus" er giftig og du ved aldrig hvor du har ham. Så vi gider heller ikke prøve at sige hvad han skal gøre, for han er meget ustruktureret i sit spil. Han scorer to mål og kunne sagtens have lavet flere.

- Men det her var en holdpræstation og det er også det vi fokuserer på. Op til kampen var hele truppen samlet til mad, og først helt op til kampen, blev truppen udtaget. Det var holdet der vandt den her kamp.

- Nu har vi nået det her mål og nu fokuserer vi så på ligaen, hvor vi har et arbejde der skal gøres færdigt, slutter succes-træneren.

Bent Christensen

Op til kick off var træneren afslappet.

Per og Bent

Assistenttræner Per Liisdorf og cheftræner Bent Christensen Arensøe .

Bent

Cheftræneren dirigerede sine tropper.

Mark Leth

Det unge stortalent Mark Leth Pedersen instrueres af Turbo-Bent.

Vand

Efter kampen jagtede spillerne ham med vand...

Vand

...og fanget blev han, så hverken hår eller tøj var tørt.