Træning og kamp om pladserne

19.09.2007 17:13

Spillerne fik lov til at arbejde igennem i dag, hvor Tom Køhlert havde to træninger på programmet. Formiddagen bød på mange afslutninger og spil på små områder.

Her til eftermiddag var træningen hårdere fysisk, bl.a. med en del fysiske øvelser under René Skovdahl og Johannes Breums ledelse.

Retov imponerede

En masse koordinationsøvelser ventede her spillerne og de skulle også trække en holdkammerat med et reb. I det hele taget fik de lov til at arbejde hårdt.

- Vi er da ved at være der her til sidst, mente Stephan Andersen på spørgsmålet om det var hårdt, lige efter den sidste øvelse var klaret.

- Ja, selvfølgelig var det hårdt, men det er nødvendigt, fik Chris Katongo, der har en baggrund som jægersoldat, sagt efter træningen.

Efter den første fysiske del af træningen, blev der spillet intervalspil på to mål. Truppen blev delt op i tre hold, ung, middel og gammel, og to af holdene spillede på banen, mens den gruppe der sad over, spillede kant.

I det spil markerede Martin Retov sig bl.a. med flot spil og fine afslutninger. I det hele taget var "middel"-holdet, de spillere der hverken er unge eller gamle, ovenpå i dysten mod det unge hold.

Mark Howard var med i træningerne, mens Morten Rasmussen ikke var med i hele træningen her til eftermiddag.

Martin Retov

Martin Retov gjorde sit til at spille sig på holdet til søndagens kamp mod FCK. I dag var han stærk i intervalspillet.