Træning og fårehyrder

07.09.2007 12:15

Efter en uge med knaldhård træning og opskruet intensivitet, er truppen her til formiddag blevet sendt på lang weekend af trænerteamet. For de spillere, der ikke spiller 2. division i weekenden, er der fri helt frem til mandag eftermiddag, hvor der er kaldt til træning klokken 14.

Tom Køhlert omtaler ugens træning som hård, men god, og han hæfter sig ved den stemning, der i øjeblikket hersker i truppen.

Hård uge

- Der er knald på, og de går til vaflerne derude. Det har været en god træningsuge for os, men det har også været hårdt, for vi har skruet op for tempoet, og man kan mærke at den nye konstellation i trænerteamet har givet ekstra fokus. Vi mangler nogle spillere, der er væk med diverse landshold, men de unge vi har hevet op gør det rigtig godt, fortæller Køhlert.

Det er ikke kun trænerne, der har gode historier at fortælle. I går var Duncan fremme med lidt skryderi omkring ungdommens sejr over de ældre spillere, men det er ikke hele billedet af hvad der er sket denne uge. Anfører Per Nielsen fortæller:

Får og lerduer

- Vi samlede truppen i går, og kørte lidt ud på landet. Vi spiste frokost sammen hele truppen, hvorefter vi opdelte nogle hold, gammel mod ung, og så var der ellers gang i aktiviteterne. Vi var ude og køre nogle terrængående 4-hjulsmotorcykler, der blev skudt lerduer og så var vi ude og drive får. Det var en oplevelse af de større, smiler han.

- Det kan godt være, at de unge har vundet en enkelt kamp under ugens træning, men jeg skal da love for, at de blev kørt rundt i går af os rutinerede, kommer det med et grin. Vi vandt jo det hele, men vigtigst var det, at vi havde en rigtig sjov dag sammen, fortæller anføreren.

smil

Det er ikke kun med- og modspillere, Per Nielsen dirigerer med. Han er også god til får.

I weekenden er der altså dømt frihed og afslapning til de fleste, men er man rigtig fodboldsulten og er landskampene, som kan opleves på storskærm1964, ikke nok, er der som skrevet 2. divisionsfodbold søndag kl 13 på bane 2, hvor U21 byder velkommen til Boldklubben Søllerød-Vedbæk.