Tilbud fra Brøndby Support og Shoppen

18.09.2007 11:36

Brøndby Shoppen holder Gule September med tilbud på hjemmebanetrøjen, der kan købes for 250 kr. i børnestørrelse og 300 kr. til de lidt større.

Den officielle fanklub, Brøndby Support, har også et tilbud til de mange hårdt prøvede fans. I hele denne uge kan du sikre dig gratis adgang til en af efterårets resterende hjemmekampe hvis du melder dig ind, eller fornyer dit medlemskab. Læs meget mere om Brøndby Supports tilbud på fanklubbens hjemmeside.

Det er hårde tider for alle i gult og blåt, men det er også i modgangstider farverne skal vises og forsvares. Søndag handler det om FCK, og med Stephan Andersens ord, er det en kamp som ingen andre, og en kamp hvor holdet ikke levnes mange chancer.

- Vi spillere tænker kun på den kamp nu, og jeg håber at opbakningen fra de forrige kampe fortsætter, selvom vi stadig kæmper med at komme ud af krisen. Jeg har oplevet disse opgør et par gange, og det er noget vi spillere glæder os helt vildt til, fortæller keeperen, der var med da Brøndby IF senest slog FCK, og dermed sikrede sig Royal League trofæet.

Der er her til morgen solgt mere end 21.000 billetter til kampen.

Læs mere om Gule September her, og tjek webshoppen for flere gode tilbud.

Farverne skal vises på søndag, hvor FC København skal opleve de er på udebane.