Thomas R: Vi skal over broen og have is

27.09.2007 00:14

Med et drømmemål to minutter før tid var det Thomas Rasmussen, der blev matchvinder i 2-1-sejren ude over Silkeborg. Det var en glad venstre back, som pressen flokkedes om efter kampen.

- Det er lang tid siden, vi har vundet herovre. Vi er glade for, at vi fik sejren. Folk er lettede, og nu ved vi, at vi skal over broen og have en is, og det er lang tid siden, så vi er meget tilfredse, lyder det fra Thomas Rasmussen, der har svært ved at forklare, hvorfor Silkeborg blev lukket ind i kampen igen efter Martin Retovs 1-0-mål.

- Jeg ved ikke, om vi kommer får langt ned og satser på bare at køre den hjem og holde 1-0. Vi begynder at spille lange bolde og får ikke vundet andenboldene. Der bliver vi så straffet, men så er det som om vi liver op igen og får dem presset, og så vinder vi, analyserer han.

Normalt til træning

Målet til 2-1 faldt på et langskud fra 30 meter efter en returbold fra et hjørne.

- Det er noget normalt jeg gør til træning jo. Nej, det er sådan en man bare hugger til, og så håber man den går ind. Det gør den så i dag, og så har vi så heldet på vores side i dag. Man må også godt rose. Jeg synes også selv, det var et godt spark, griner Rasmussen.

- De senere kampe har jeg skullet samle op uden for feltet ved hjørne, så det er min faste plads. Vi træner selvfølgelig hjørne til træning, men vi har ikke specielt trænet tilbagelægninger, forklarer den tidligere offensivspillerRasmussen, der efterhånden falder bedre og bedre til som venstre back.

Fremskridt som back

- Det tager noget tid at omstille sig, men jeg synes egentlig, det går rigtig godt. Jeg er ved at blive spillet ind. Selvfølgelig kan jeg godt arbejde med det defensive. Der er nogen gange, hvor jeg måske kommer lidt for langt frem, men vi arbejder med det til træning, og jeg synes, jeg viser fremskridt fra kamp til kamp. Samarbejdet med de tre andre i forsvaret fungerer også rigtig godt, selvom vi selvfølgelig står lidt forkert ved målet i dag, medgiver Rasmussen.

Med sejren er Brøndby i 1/8-finalen og torsdag trækkes der lod. På trods af udesejre i både Allerød og Silkeborg foretrækker Rasmussen dog ikke flere udekampe i fremtiden.

- Jeg håber, vi får en kamp på Brøndby Stadion. Jeg er sådan set ligeglad, hvem vi møder. Skal vi i finalen, så skal vi møde de bedste hold alligevel. Vi vil alle sammen gerne i pokalfinalen, for det er sådan en kamp, der er sjov og spille, men nu gælder det Randers og ligaen, hvor vi skal tage en plads ad gangen opad, siger Rasmussen.