Stor interesse for FCK-kampen

13.09.2007 13:20

Når Brøndby Stadion d. 23. september lægger bane til sæsonens første kamp mellem Brøndby IF og FC København, er der lagt op til festlige rammer og masser af tilskuere.

Sidst de to hold mødtes på Brøndby Stadion var mere end 25.000 tilskuere på plads, og forhåndsinteressen tyder på, at der også på næste søndag kommer mere end godt gang i tælleapparaterne, når årets første udgave af det såkaldte "New Firm" løber af stablen.

Der er således solgt mere end 20.000 billetter på nuværende tidspunkt, og meldingen fra Brøndby Shoppen lyder, at der de seneste dage er kommet mere tryk på salget.

Du kan sikre dig en plads til lokalbraget online eller i Brøndby Shoppen. Eventuelt tilbageværende billetter sælges ved indgangene på kampdagen, men det tilrådes at købe i god tid uanset, hvis man vil sikre sig adgang og undgå billetkø på dagen.

De seneste to opgør på Brøndby Stadion er endt med en sejr til hver. Brøndby tog sig af Royal League finalen, mens gæsterne vandt den følgende ligakamp. Begge efter tætte kampe, og med udsigten til et midtbaneslag mellem Holmén/Gislason på den ene side og Nørregaard/Würtz på den anden er der lagt op til et mindst lige så intens opgør næste søndag.

Flyvende

Peter Madsen har scoret 3 mål i de seneste to kampe, og var en af de helt store oplevelser i kampen mod OB. Han har tidligere gjort det onde ved FCK, og er klar til at gøre det igen.

Vil Madsen, Lorentzen, Holmén, Ericsson og Duncan få skovlen under FCKs defensiv, og dermed sikre Brøndby IF tættere kontakt med de øverste hold? Svaret falder søndag d. 23. september kl. 16:00 foran et tætpakket og altid feststemt Brøndby Stadion.

Du kan også sikre dig plads til resten af efterårets hjemmekampe. Læs mere her.