Sejrsmål vakte glæde

28.09.2007 13:00

Da Brøndbys spillere kom hjem fra Silkeborg, efter at have sikret sig den første sejr i Jylland i alt for lang tid, blev de modtaget af en flok glade fans, der klappede dem af bussen.

Dagen efter fik matchvinderen fra dén kamp, Thomas Rasmussen, endnu et klap på skulderen, da en fan mødte op med 3 flasker vin som påskønnelse af pokalhelten.

Dejlig modtagelse

- Det var først og fremmest dejligt at vinde, og da vi kom hjem fik vi en rigtig god modtagelse. Det er selvfølgelig noget, der vækker glæde og som giver alle ekstra energi, når man modtages på den måde, fortæller Thomas Rasmussen om begivenhederne onsdag aften.

- Dagen efter kommer en fan, Jesper, over til mig, og i favnen har han 3 flasker vin. Det er jo ikke noget jeg fortjener mere end de andre, men det er da super fedt, at den slags pludselig sker. Vi fik en god snak om kampen, om holdet og de kommende opgaver, og jeg må sige at jeg blev noget overrasket over at få en gave på den måde. Det er jo ikke noget man på nogen måde kan forlange med de resultater vi har leveret indtil videre, men det varmer helt sikkert, smiler han.

Hvad skal der ske med flaskerne?

- Jeg overvejede i første omgang at nyde en af dem sammen med min kone over en god bøf, men det kan godt være at vi hellere skal slå hul på dem og bælle dem i omklædningsrummet efter kampen på søndag, griner han og kigger rundt på de omkringstående spillere i omklædningsrummet, der åbenlyst og meget hørbart gerne vil have fingrene i gaven.

- Det tror jeg nu ikke vi får lov til, kommer det hurtigt. Men det er altid dejligt at blive påskønnet, og jeg er bare glad for at holde kunne vinde kampen i Silkeborg. Nu skal vi have point i ligaen, og så begynder det at se lysere ud. Forhåbentlig får vi mange flere sejre, gerne startende på søndag, men det er altså ikke nødvendigt med gaver hver gang, smiler Rasmussen som afrunding.

Du kan stadig sikre dig plads til kampen mod Randers FC, som Thomas Rasmussen taler om. Online, i Brøndby Shoppen eller ved indgangene.

glæde

Det var ikke kun hos fansene, at sejrsmålet vakte glæde.