Ros til de nye midtbanefolk

14.09.2007 12:50

På egne og holdets vegne glæder Kasper Lorentzen sig over, at pilen peger i den rigtige retning. Og Brøndbys store tekniker roser sommerens to midtbaneindkøb, Stefan Gislason og Samuel Holmén og mener, at der er meget mere i vente fra Brøndbys centrale midtbane.

- Det er to dygtige fodboldspillere. Jeg tror de to bliver rigtig gode sammen på vores midtbane, roser Kasper Lorentzen Brøndbys nye nr. 6 og 20.

Bedre dag for dag

Samuel Holmén kom til i slutningen af august måned. Han fik sin debut i hjemmekampen mod OB og Lorentzen tror, at den svenske landsholdsspiller kan rykke holdet.

- Han er god. Han er en "slider", men kan også sagtens spille det spil vi gerne vil. Han kan en masse på egen hånd og det begynder at komme til træning. Han arbejder hårdt for holdet. Man ser jo ikke nye spillere på 100 % fra første dag, men det ser godt ud. Og jeg er sikker på, at det bliver endnu bedre.

Også det andet midtbanekøb, Stefan Gislason, viser mere og mere mener Lorentzen.

- Han har meget mere i sig og det kan man tydeligt se. Det kommer fra uge til uge, og jeg er ikke i tvivl om, at han bliver værdifuld for os. Jeg kan godt li' ham som type. Han er ikke tilfreds med det han har vist og han arbejder hårdt til træning. Han har en god indstilling.

Nødvendig træning

Et af de andre nye ansigter på træningsbanen er Henrik Jensen, der som assistenttræner styrer træningen sammen med Tom Køhlert.

- Jeg synes Henrik har en god indsigt og han justerer mange ting. Han har kunnet se nogle ting udefra og han har rettet op på nogle ting. Vi har brugt en del af træningerne på at fokusere på defensiven. Det er ikke sjovt, men nødvendigt, for det har været for nemt at score mod os, og jeg synes vi bevæger os i den rigtige retning.

Kasper Lorentzen

Kasper Lorentzen tror at Brøndbys nye midtbaneduo Gislason og Holmén bliver en stor succes.