Retov: Lækkert at høre sejrssangen

26.09.2007 23:32

Døren til Brøndbys omklædningsrum blev åbnet på vid gab efter 2-1-sejren over Silkeborg. Det blev den, fordi der var en sang, der skulle synges. Brøndby-spillerne var oppe på bænkene og sang så ellers den sejrssang, der tidligere næsten var en selvfølge. Målscorer til 1-0 Martin Retov nød følelsen af at synge sangen igen.

- Det var superlækkert. Det er lang tid siden og specielt herovre, så det var rigtig lækkert. Vi er rigtig stolte over, hvordan det gik i dag. Vi kan bruge alle sejre til noget, og det er lige meget, om det er Silkeborg eller FC København. Vi skal prøve at have følelsen af at vinde igen, det er det eneste, der hjælper, lyder det fra Retov, der personligt også var glad for sin scoring.

- Jeg er rigtig glad for målet, for det var noget tid siden sidst. Jeg havde også mange andre forsøg, der var tæt på, men målet var jeg rigtig glad for, siger Retov, der dog ikke udførte sin velkendte påfugledans, som han tidligere har haft for vane efter en scoring.

- Nej, det må jeg indrømme, det var der ikke lige overskud til på det tidspunkt. Det handlede bare om at få fejret målet, og så komme tilbage og få gjort kampen færdig. Der er ikke noget jubel eller hurlumhej i øjeblikket, det er stenhårdt arbejde, lyder det fra midtbanespilleren.

- Det var lidt op og ned. De første tyve minutter er ikke så gode, men så sætter vi os på resten af halvlegen, og i anden halvleg kommer vi fortjent foran og har chancerne til at lukke ballet. De får så udlignet, og så bliver det lidt stresset, men heldigvis rammer Thomas den perfekt til sidst. Jeg synes, de spiller okay fodbold, men i perioder viser vi alligevel den klasseforskel, der skal være, siger Retov, der ikke havde det godt, da Silkeborg fik udlignet med et kvarter igen.

- Det kan ikke undgås, at man tænker ?åh nej, ikke igen?, men heldigvis har vi heldet til sidst denne her gang. Selvfølgelig kan sejren bruges til noget. Vi vil gerne være med til at spille om pokaler, og det her er en kort vej til en titel, så det kan vi bruge til rigtig meget. Det er for tidligt at sige, det er vendepunktet, for vi har masser at arbejde med endnu, men vi går ud på træningsbanen og fortsætter med at arbejde knaldhårdt, men det var dejligt at vinde igen i Jylland, siger Retov, der gerne vil trækket et superliga-hold på hjemmebane i næste runde.