Retov klar til Silkeborg

25.09.2007 10:42

Martin Retov spillede en solid kamp på midtbanen i søndags, og han ser frem til pokalkampen mod Silkeborg onsdag med en rimelig portion optimisme.

- Jeg synes der var gode ting i søndags. Den væsentligste forskel var vel, at folk tør spille fodbold. Jeg synes at holdindsatsen var god, og vi fik godt gang i vores pasnings- og positionsspil. Vi er samtidige tålmodige og får derfor bygget godt op, så jeg synes godt at vi kan være vores indsats bekendt. Spillet flød godt, og vi får spillet fodbold langs jorden, hvor vores styrke er, fortæller Retov om den, trods resultatet, forbedrede indsats.

Accept og advarsel

- Vi accepterer den situation vi er i, men jeg synes at vi viser karakter, og kan tage meget positivt med fra kampen. Personligt er jeg naturligvis glad for at få chancen fra start; jeg føler mig fit for fight, og er i god form, hvilket jeg også synes jeg viser i kampen.

Retov ved godt, at følelsen tidligere har været den samme, og advarer mod at tro, det nu er vendt.

- Selv om der var mange positive ting vi skal have med, så skal vi være varsomme. Vi har tidligere taget et skridt frem, for efterfølgende at tage to tilbage, og det må ikke ske igen. Det er klart at vi ska l til at have nogle point nu og specielt pokalkampen i morgen er vigtig i den forbindelse.

- Pokalturneringen er selvfølgelig ekstremt vigtig for os, så vi skal fortsætte det gode spil på onsdag og så skal vi videre. Vi skal overvintre i pokalturneringen, det er det klare mål, fortæller Martin Retov dagen før 3. runde-kampen i Silkeborg.

retov

Martin Retov gik ind i alle nærkampe i søndags, og er klar til onsdagens pokalkamp i Silkeborg, hvor det altoverskyggende mål er videre kvalifikation i turneringen.