Regnfuld træning

25.09.2007 14:01

Dagens træning blev gennemført i silende regnvejr og spillerne havde det meget vanskeligt på en regnvåd og spejlglat træningsbane, hvor der ellers blev fightet godt under de svære forhold.

Der blev mest trænet i indlæg og afslutning, hvor det var tre angribere mod en forsvarsspiller. Træningen blev afsluttet med kamp på halv bane, hvor Kasper Lorentzen viste skarphed med et flot, og sjældent, hovedstødsmål i kampen. Fra sidelinjen kunne Daniel Agger se flere af de tidligere holdkammerater træne.

Howard føler sig fit

U-21 spilleren Lukasz Cieslewicz var med i træningen, mens Duncan, Ericsson og Rytter ikke var med. Både Ericsson og Duncan blev småskadede i kampen mod FCK, mens Rytter er ude med sygdom.

Bischoff trænede med og han viser gode tegn på snart at være tilbage. Holmén deltog også i det meste af træningen og gik, som planlagt, ind før de andre, men er med i truppen mod Silkeborg.

For Mark Howard forløb træningen også godt. Efter sin ankelskade trænede han med hele sidste uge og i søndags var han så med på bænken mod FCK, og kom på banen i 2. halvleg i stedet for skadede Jacob Berthelsen. I morgen kan Howard så være tilbage i startopstillingen.

- Jeg ved ikke om jeg skal spille i morgen, det har jeg ikke fået at vide, men jeg føler mig fit, siger Howard til brondby.coms udsendte under den våde paraply.

- Per er jo tilbage fra karantæne og det kan være vi er tilbage i den kendte konstellation med mig og Per i midterforsvaret. Jeg håber selvfølgelig at jeg er med fra start, fortsætter englænderen.

Kampen i morgen spilles kl. 18:00 på Silkeborg Stadion. Forhåbentlig er forholdene bedre for spillerne, der altså var i gennem lidt over en times våd træning på en spejlglat bane 3.

Retov og Howard 

Mark Howard fik comeback mod FCK i søndags. I morgen kan midterforsvaren være tilbage i startopstillingen ved siden af Per Nielsen, når Brøndby skal en tur til Silkeborg i pokalturneringen.