Rasmussen: Vi stod godt i forsvaret

24.09.2007 10:19

- Det er jo lidt en ærgerlig følelse vi står tilbage med. Jeg synes at vi fortjener mindst det ene point i dag. Specielt i anden halvleg er vi styrende, og har nogle gode langskud som Jesper Christiansen så desværre klarede med nogle gode redninger, mener Thomas Rasmussen efter sæsonens første derby.

- Det gav en ekstra dimension i vores spil, som vi helt klart skal tage med os videre. I pausen talte vi også om at vi skulle spille mere bold i stedet for at smide lange bolde op mod Duncan. Den ændring var helt klart med til at give os overtaget i anden halvleg.

Thomas Rasmussen

Thomas Rasmussen i fremløb med bolden.

Står godt

- Det tager lidt tid inden vi kommer rigtigt i gang i dag. Selvfølgelig er vi påpasselige, og har da også vores situation i hovedet, men som kampen skrider frem bliver vi hele tiden mere farlige, og anden halvleg er i mine øjne godkendt. F.C. København er selvfølgelig også dygtige til at lukke af bagerst da de kommer foran.

- Jeg synes at vi står godt i forsvaret i dag, også på trods af at vi jo har et helt nyt midterforsvar. De unge gjorde det rigtig godt i dag, synes jeg. Min egen præstation vil jeg ikke gå dybere ned i, jeg synes at vi kommer godt ud over kanterne, og får smidt nogle gode indlæg, men det bliver svært da F.C. København jo er meget stærke i luften. Samlet set synes jeg dog at der er mange gode ting vi kan tage med i dag, til trods for nederlaget, slutter han.

Thomas Rasmussen

Thomas Rasmussen i nærkamp med FCK's oplægger til sejrsmålet, Sionko.