Randrup: Kun målene mangler

24.09.2007 10:35

Han er egentlig højre back, men kan også sagtens spille venstre back, hvad han også har vist ved flere lejligheder på 1. holdet. I går var Anders Randrup så rykket ind i midterforsvaret i Per Nielsens fravær og det gik godt for det 19-årige talent på den uvante plads.

- Jeg synes at vi kom hurtigt ind i rollerne i midterforsvaret, selvom jeg personligt lige skulle finde på plads i den nye position, det er vel ½-1 år siden jeg har spillet der sidst. Det er jo en uvant plads for mig, men jeg synes at det gik godt, så på den baggrund er jeg tilfreds med indsatsen. Vi giver dem jo nok lidt for meget plads i starten, men det får vi korrigeret hurtigt, siger Anders Randrup til brondby.com.

- Specielt Allbäck var en udfordring, har er virkeligt en dygtig angriber. Han ved lige præcis hvornår han lige skal give et skub, hvornår han skal løbe og så videre, så han var svær at spille overfor. Per Nielsen havde dog fortalt os en masse omkring F.C. Københavns angribere, så vi var godt forberedte.

- Det er dog ærgeligt alligevel, for det eneste vi jo egentligt mangler er at få scoret. Jeg synes at vi gør det godt, og har fortjent point, men mangler lige heldet.

Anders Randrup

Den store opgave på en uvant position blev klaret flot af unge Anders Randrup.