Randrup: Forløsning

26.09.2007 23:48

Det var først i løbet af foråret, at den unge forsvarsspiller Anders Randrup fik debut på Brøndbys førstehold. Derfor var det en ny oplevelse for ham at vinde i Silkeborg.

- Det var dejligt. Det var en forløsning at vinde herovre i Jylland på trods af, at det ikke var SAS Liga. Der var nok en forskel på at møde Silkeborg og så SAS Liga-hold, men det er ikke noget, vi tænker på. Vi er glade for sejren. Det er fremgang, lyder det fra Randrup, der i søndags spillede midterforsvar og også har spillet venstre back, men mod Silkeborg optrådte som højre back, men det generer ham ikke.

- Der er nogle andre opgaver, man har som back, men det kan jeg også godt lide. Jeg er glad for at spille back. Du kan godt sige, at det er lidt anderledes at spille dér i forhold til i centerforsvaret, men det er meget godt at prøve lidt forskelligt, lyder det fra Randrup, der fysisk føler sig på toppen.

- Jeg tror ikke, jeg er langt fra topformen. Det går godt for holdet nu og så er det også lettere for mig. Det er rigtigt, at jeg var mere offensiv i kampene i foråret, men vi fokuserer lidt mere på defensiven i øjeblikket. Jeg synes, det går bedre og bedre med samarbejdet med de øvrige i backkæden, så det er kun positivt, forklarer Randrup.

Hvordan var det at have Per Nielsen tilbage i backkæden?

- Det kan man godt mærke, for han kommer med nogle andre tilråb. Han har jo rutinen, så han er god på den måde, roser Randrup kaptajnen, der som karantæneramt i søndags havde taget plads på Faxe Tribunen.