Randers uden point i Brøndby

28.09.2007 14:11

Pokalsejren i Silkeborg var lige hvad spillerne trængte til og på søndag skal de blå-gule bygge videre på det positive når Randers FC gæster Brøndby Stadion. Og ser man tilbage på de tidligere indbyrdes opgør, tegner der sig et positivt billede statistisk set.

Randers FC har tre gange tidligere besøgt Brøndby Stadion og jyderne har endnu ikke fået point med hjem. For begge hold gælder det, at vi skal tilbage til 4. spillerunde for at finde de to holds seneste SAS Liga-sejr.

Retov

Retov rives omkuld i seneste indbyrdes opgør på Brøndby Stadion. Straffesparket blev dømt og Ericsson scorede til 2-0 i 3-0 sejren.

Uden sejr siden 4. runde

Brøndby har ikke alene vundet alle tre indbyrdes opgør på Brøndby Stadion. Målet er også blevet holdt helt og aldeles rent med to gange 2-0 i sæsonen 2004/2005, og senest en 3-0-gevinst 8. april i år. Søndagens kamp er den syvende de to klubber imellem, og Brøndby har fire sejre, en uafgjort og et nederlag samt 10-3 på måltavlen.

Både Brøndby og Randers FC kunne godt trænge til en opmuntrende SAS Ligasejr. De to klubber har ikke vundet siden 4. runde, hvor Brøndby slog Lyngby med 3-0, mens Randers FC besejrede Esbjerg med 3-1. Faktisk lagde Randers-mandskabet ud med fire sejre i denne sæson, mens det blev til to point derefter og nu fire nederlag i træk.

Brøndby har efter 10 runder kun én spiller, der kan bryste sig af fuld spilletid indtil videre. Det er keeper Stephan Andersen, der har stået på mål i samtlige Brøndby-opgør fra start til slut. Stefan Gislason har også spillet alle 10 kampe men kun 773.

Næstmest benyttede Brøndby-spiller i denne sæson er Per Nielsen, der har været på banen i 810 minutter eller ni fulde kampe.

Bagger

Ruben Bagger slog sejren fast med et utroligt hovedstødsmål i slutminutterne.