Pokalmodstander i målform

24.09.2007 10:05

Onsdagens pokalmodstander Silkeborg IF er ikke alene ubesejret i denne sæson. De rød-blusede jyder viser også imponerende flot målform. Senest søndag eftermiddag, hvor Silkeborg-mandskabet storsejrede hele 5-0 på udebane over Ølstykke i 1. division.

Holdets topscorer Jimmy Mayasi tegnede sig for to mål og er nu oppe på seks sæsontræffere. Med sejren holder Silkeborg fast i toppen af 1. division med en aktuel 4. plads, seks point fra førerholdet Vejle efter de første otte spillerunder.

Silkeborg i god form

Silkeborg er oppe på ni kampe i sæsonen, 2-0 pokalsejren i Svendborg inkluderet, og statistikken siger fem sejre og fire uafgjorte. Fem scoringer blev det altså til i går i Ølstykke, men cheftræner Peder Knudsen havde gerne set en endnu større sejr:

- Det er et stykke professionelt arbejde, vi leverer i dag. Vi tager kontrol over kampen og gør tingene færdige - det var jeg glad for at se. Sådan en kamp som den i dag SKAL vi også vinde, men det er positivt, at vi gør det på så overbevisende manér, sagde SIF-cheftræner Peder Knudsen efter kampen til Silkeborgs officielle hjemmeside.

Flere med Brøndby-fortid

Silkeborg IF har formået at holde på de fleste spillere siden nedrykningen til 1. division i sommer og truppen tæller flere kendte SAS Liga-spillere, herunder Steven Lüstü, David Preece, Peter Degn, Stefan Schmidt og Kim Olsen.

Degn og Scmidt har en fortid som Brøndby-spillere, mens Kim Olsen netop er vendt tilbage fra en lang skadespause. Han kom på måltavlen og var også i oplæggerens rolle i Ølstykke.

I sidste sæson, hvor Silkeborg lå i SAS Ligaen, mødtes de to hold tre gange. Det blev fordelt på en sejr til begge hold og en enkelt uafgjort kamp.

Kampen onsdag er 3. runde i pokalturneringen og der er kick off kl. 18:00 på Silkeborg Stadion. Kampen vises på Tv2 Sport og 1964 viser naturligvis hele kampen. Book derfor bord på tlf: 4363 1964. Opgøret kan desuden følges med brondby.coms liveupdate.

Katongo

Katongo i aktion i foråret i en SAS Liga-kamp i Silkeborg. Her vandt Lüstü og co. 2-1 foran 3651 tilskuere.