Pointdeling efter flot fight

02.09.2007 20:46

Brøndby-spillerne beviste, at de kunne lukke de seneste dages begivenheder ude af hovederne, for udelukkende at fokusere på spillet på banen. Her til aften leverede de nemlig en stor fight i hjemmekampen mod OB, der slap fra Brøndby Stadion med et enkelt point.

Peter Madsen headede Brøndby foran i 1. halvleg, men Hans Henrik Andreasen udlignede efter en times spil. Brøndby var tættest på sejren i den tempofyldte og dramatiske kamp, men Stefan Gislasons hovedstød på overliggeren var det tætteste Brøndby kom på sejren.

Køhlert fik det han ville

Cheftræner Tom Køhlert havde på forhånd krævet "ubarmhjertig fight" af sine spillere. Og det fik han. Fra første fløjt fik både han og det veloplagte publikum en flok tændte Brøndby-spillere at se. Opsatte på at lukke munden på kritikerne og for igen at få fokus på det sportslige.

Begge hold leverede en stor fight og kampen bød på mange nærkampe - og frispark. Stefan Gislason var en af de spillere, der fik en advarsel i 1. halvleg, og han blev senere skiftet ud i pausen da han lænede sig op af advarsel nr. 2.

På Brøndby-holdet var der debut til nyindkøbte Samuel Holmén, der fik fuld spilletid på den centrale midtbane. I det tempofyldte opgør, der aldrig rigtig fik budt på det velpolerede spil, viste han god indstilling og satte sig igennem i mange nærkampe. Og han fyldte meget på den centrale midtbane.

Samuel Holmén

Debut til hårdtarbejdende Samuel Holmén.

Madsen med hovedet

I onsdags scorede Peter Madsen to gange mod Allerød og i dag fortsatte han takterne, da han med et flot hovedstød bragte Brøndby-holdet foran. Et højt Tobias Mikkelsen-indlæg ind i feltet, mellem to forsvarsspillere, ramte Peter Madsen, der flot headede bolden forbi Onyszko i OB-målet.

Stefan Gislason var få centimeter fra at score til 2-0 senere i halvlegen, men hans flotte hovedstød efter et Ericsson-hjørnespark ramte overliggeren og sprang i spil igen.

OB var ikke uden muligheder, og bl.a. David Nielsen var tæt på at komme til en stor chance, men Kasper Lorentzen kom til og sparkede bolden ud til hjørnespark.

Peter Madsen

Peter Madsen headede flot Brøndby på 1-0.

OB på tavlen

Også i 2. halvleg vekslede spillet frem og tilbage, dog med Brøndby med overtal i spil og chancer. Et flot Lorentzen-indlæg havnede hos Madsen ved forreste stolpe, men angriberen fik ikke ramt ordentligt på den svære bold. I det hele taget var Madsen en af Brøndbys bedste i dag, og han udstrålede fight, vilje og engagement.

OB kom på måltavlen efter en times spil, da Hans Henrik Andreasen blev spillet fri i feltet og her kunne Stephan Andersen ikke gøre noget ved den afslutning.

Kampen bød ikke på flere scoringer, selvom det var lige-ved-og-næsten i et par situationer i begge ender, og dermed kunne de to hold gå fra banen med et point til kontoen. Og Brøndby-spillerne blev klappet fra banen af en veloplagt, og tilfreds, Faxe-tribune.