Nedtælling til FCK: Fortsat gang i billetsalget

20.09.2007 10:15

Der er fortsat godt gang i billetsalget til søndagens fodboldbrag mod F.C. København og der forventes op mod 25.000 tilskuere på Brøndby Stadion. Brøndby Shoppen har fortsat billetter til kampen og de kan købes på følgende måder:

Du kan sikre dig en plads til lokalbraget online eller i Brøndby Shoppen. Eventuelt tilbageværende billetter sælges på kampdagen fra kl 13-14 i shoppen og senere fra boder, men det tilrådes at købe i god tid uanset, hvis man vil sikre sig adgang og undgå billetkø på dagen. Billetboderne opstilles bag henholdsvis Faxe-tribunen og Nordea, og åbner kl 14.

Der gøres opmærksom på, at der kun sælges nummerede billetter på dagen. 

De seneste to opgør på Brøndby Stadion er endt med en sejr til hver. Brøndby tog sig af Royal League finalen, mens gæsterne vandt den følgende ligakamp.

Begge efter tætte kampe, og med udsigten til et midtbaneslag mellem Holmén/Gislason på den ene side og Nørregaard/Hutchinson på den anden er der lagt op til et mindst lige så intens opgør på søndag. For Holmén og Gislason bliver det derby-debut.

Kim Daugaard

Kampene mod FCK byder traditionelt på god stemning, masser af dramatik og en masse nærkampe på banens midte.

Vil Lorentzen, Holmén, Ericsson og Duncan få skovlen under FCKs defensiv, og dermed sparke Brøndby IF tilbage på sejrskurs? Svaret falder søndag d. 23. september kl. 16:00 foran et tætpakket og altid feststemt Brøndby Stadion.

Du kan også sikre dig plads til resten af efterårets hjemmekampe. Læs mere her.