Nederlag i Aalborg

16.09.2007 20:16

Brøndby tabte søndag aften udekampen på Aalborg Stadion mod AaB med 3-0. Jeppe Curth scorede til 1-0 efter 14 minutter og i anden halvleg gjorde Siyabonga Nomvethe det til 2-0 og 3-0.

Hos Brøndby var Chris Katongo med fra start efter at have lavet hattrick for det zambianske landshold tidligere på ugen. Katongo dannede angrebsduo med Peter Madsen og sammen var de fra kampens start gode til at søge ned i banen for at få bolden.

Katongo kom også til en stor chance efter 25 minutter men afsluttede svagt på Karim Zaza i AaBs mål. På det tidspunkt var Brøndby dog allerede kommet bagud. Det skete i det 14. minut, hvor et indlæg fra højre side fandt Jeppe Curth foran mål, og han kunne sikkert heade AaB foran.

Kort efter havde Martin Ericsson chancen for at udnytte, da han blev spillet fri af Stephan Andersen efter udspark, men Zaza reddede flot i denne situation. Selvom Brøndby var bedst i den sidste havldel af første halvleg kunne det alligevel let være blevet 2-0 til hjemmeholdet kort før pausen, men Prica headede på overliggeren efter endnu et indlæg fra højre side.

Anden halvleg startede uden det store tempo, men efter 62 minutter lukkede AaB reelt kampen, da et frispark fandt et par AaB-spillere fri på bagerste stolpe, og de fik bolden på tværs til Nomvethe, der gjorde det til 2-0. Syv minutter senere gjorde han det også til 3-0 i tomt mål efter Stephan Andersen havde været ude for at forhindre en scoring.

Med stillingen 3-0 virkede kampen afgjort, og selvom indskiftede Duncan og Ericsson i et par tilfælde fik lavet lidt farligt, var Prica alligevel tættere på at gøre det til 4-0, men stolpen og Stephan Andersen reddede i fællesskab.