Madsen: Krig fra start

03.09.2007 11:36

- Vi kan godt være tilfredse på baggrund af det vi viser i dag. Selvfølgelig havde vi helst stået tilbage med en sejr og tre point, men det vigtigste er, at vi er på vej i den rigtige retning. Vi kæmper alt hvad vi har lært i dag, og spillemæssigt er det ok. Det er måden vi kommer gennem kampen på i dag, det er det væsentlige, det er det vi skal bringe med videre, mener  målscorer Madsen der nu er oppe på tre mål i to kampe.

- For mit eget vedkommende er det naturligvis dejligt at score. Jeg føler jeg har arbejdet hårdt for det, så jeg er naturligvis glad. Jeg er klar over at jeg som angriber bliver bedømt på hvor mange mål jeg scorer, og de har manglet, men jeg føler jeg er blevet bedre løbende.

Knokler på

- Det var vigtigt for os at vise noget i dag, der var krig fra start. Vi har fået kritik fra mange steder, og en del også berettiget, men alt det vil jeg ikke forholde mig til. Det er klart at de sidste dages mediesnak har påvirket os, og det er da trist at en tidligere holdkammerat går ud i medierne på den måde som vi har set i dag. Det er tydeligt at det ikke gavner nogle, og meget af det der generelt skrives, synes jeg er usagligt og overdrevet, men vi kan ikke gøre andet end at knokle på, og det synes jeg vi gør i dag.

- Der er stadig lang vej igen, men det er i den rigtige retning vi bevæger os. Vi er i en hård tid, hvor vi skal kæmpe, og hele tiden træne på at blive bedre, og så selvfølgelig begynde at vinde nogle kampe.

- Det var fedt at se bolden gå i mål, jeg fik et godt indlæg fra Tobias, og får sat panden på, meget andet er der ikke at sige til det.

- Jeg synes at Holmén får en fin debut. Han gør det godt, på trods af at han ikke har trænet så meget sammen med os andre. Det er jo også svært for ham at komme til Brøndby i den situation som vi er i pt, men han kom da godt fra start, må man sige.

Peter Madsen

Peter Madsen var glad for scoringen til 1-0 mod OB.