Lorentzen tættere topformen

14.09.2007 10:18

Flere af holdkammeraterne har de seneste dage udtrykt optimisme i diverse medier forud for søndagens svære udekamp i Aalborg og i dag tilslutter Kasper Lorentzen sig koret af Brøndby-spillere, der tror på point, og gerne alle tre, på den vanskelige bane i Aalborg.

- Selvfølgelig tror vi på det. Stemningen er god, vi har trænet godt og vi er meget opsatte på at lave et godt resultat mod AaB. Kan vi tilmed få en sejr siger det sig selv, at det vil være det bedste der kan ske for os, fortæller Kasper Lorentzen til brondby.com.

Respektfuld men også optimistisk

- Det er altid svært deroppe. AaB gør det næsten altid godt på hjemmebane og jeg har endnu ikke vundet deroppe. Jeg var med der hvor vi spillede 1-1. Spelmann scorede i slutningen af kampen og der troede jeg ellers, at nu var den der endelig, men så fik de udlignet i overtiden.

- AaB kommer med selvtillid efter deres to sejre i træk, men jeg synes også vi bør komme med godt humør og selvtillid. Mod OB var der gode ting at tage med og de seneste par uger har vi trænet godt. Jeg tror der venter os en spændende kamp og som sagt tror jeg, at vi kan tage derop og komme hjem med point.

Kasper Lorentzen

I venskabskampen mod Auxerre viste Kasper Lorentzen store individuelle kvaliteter. Et af dansk fodbolds største talenter er for alvor ved at nærme sig topformen efter han døjet med tre langvarige skader.

Pilen peger i den rigtige retning

Kasper Lorentzen har i denne sæson spillet syv kampe, efter hans tre langvarige knæskader. Frygten for at blive ramt af en ny skade er nu helt væk, siger han.

- Jeg føler mig tilbage nu og jeg tænker ikke mere over, at jeg kunne blive ramt af en ny skade, efter jeg blev ramt af tre skader på stribe og var ude i halvandet år. Jeg har spillet en hel del og vi har trænet meget. Knæet har det helt fint. Jeg føler mig næsten som en nyfødt, griner han.

- Nu skal jeg bare i gang med at hente alt det jeg ikke har fået lært i de halvandet år jeg var sat tilbage.

Hvordan går det ellers med dig - føler du at du er ved at være tilbage hvor du var før du blev skadet?

- Ja, det går i den rigtige retning. Ind i mellem, når tingene lykkes, tænker man "nå ja, så enkelt er det". Det er dejligt, men der er stadigvæk et stykke vej. Jeg mangler stadigvæk de sidste procenter, slutter 7'eren.

Kasper Lorentzen nærmer sig topformen og på søndag kan han og holdkammerater sætte tiltrængte point på kontoen i den svære udekamp i Aalborg. Optimismen er stor i Brøndby-lejren.

Kasper Lorentzen

Kasper Lorentzen kom på måltavlen i pokalkampen mod Allerød.