Køhlert: Vi må arbejde med firekæden

17.09.2007 00:43

Et 3-0-nederlag på Aalborg Stadion var ikke, hvad træner Tom Køhlert havde håbet på, alligevel så han positive sekvenser ved spillet.

- Første halvleg var jeg rimelig tilfreds med. Specielt den sidste halve time. Der begyndte at komme noget kombinationsspil, som vi kan bruge til noget. Der kom en lille smule flow over spillet. Det er klart, at de var giftige i deres kontraangreb, og de har jo også en på overliggeren i første halvleg. I anden halvleg smider vi også mange bolde på midtbanen, lyder det fra Køhlert, der da heller ikke skyde skylden på forsvaret, hvor Per Nielsen i midten havde unge Jacob Berthelsen ved sin side.

- Der sker misforståelser, men sådan er det jo ofte, når man sætter nye folk ind. Når der kommer skader og karantæner, så må man jo arbejde med nogle andre. Nu kommer Thomas Rytter tilbage fra karantæne næste gang, og så må vi arbejde med firekæden isoleret, siger Køhlert.

I angrebet havde Chris Katongo fundet vej til startopstillingen sammen med Peter Madsen, mens Morten Duncan Rasmussen startede på bænken.

- Der var ikke de store overvejelser bag det. Chris har trænet godt og er lige kommet hjem efter at have scoret hattrick på landsholdet, og Peter var jo stærkt spillende mod OB, så det synes jeg var rimelig nok, lyder det fra Køhlert, inden han går ud for at snakke med tv-journalisterne.

Tom og Henrik

Trænerteamet på bænken under gårsdagens kamp i Aalborg.