Køhlert: Det vi havde brug for

26.09.2007 23:29

Tom Køhlert var en glad mand, da han efter kampen i Silkeborg tog sine fem minutter med pressen. Specielt Thomas Rasmussens sene scoring til 2-1 kunne sætte julelys i øjnene på cheftræneren.

- Når man så reaktionen ved målet, så lignede det, at det var noget af det, vi havde brug for. Det var okay at høre sejrssangen i omklædningsrummet igen, smiler Køhlert, der ellers ikke var tilfreds med starten.

- De første 20-25 minutter var en ørkenvandring set fra vores side. Det var slow motion og som en sommerferiekamp. De sidste tyve minutter af første halvleg var okay, og jeg synes, vi får godt styr på vores spil. Og anden halvleg var, som en pokalkamp skal være. Det var frem og tilbage og ud over stepperne, lyder det fra cheftræneren, der særligt var glad for de spillere, der kom på banen sent i kampen.

- Jeg synes, den centrale midtbane gør det godt, men jeg synes egentlig, at det er de udskiftninger, vi foretager, der får sat skub i det. David Williams får lavet rigtig mange gennembrud. Vi har store chancer, og vi har også tilløb til meget, så jeg synes, det er okay, vi vinder.

Det at spillet blev mere målsøgende og farligt efter at David Williams og Chris Katongo kom på banen går heller ikke ubemærket hen.

- Det kan godt sætte nogle tanker i gang hos mig, men nu skal vi også tænke på, at vi har Tobias Mikkelsen, Martin Ericsson og Duncan ude, og det er jo de færreste klubber, der kan håndtere det. Men Williams kommer ind og udfordrer med den speed, som det er tydeligt, at deres back skulle matches på, hvor Mike og Lorentzen mere skulle spilles lige på, forklarer Køhlert, der før kampen tog Silkeborg meget seriøst.

Pokalen er et mål

- Det er jo en af vores målsætninger, at vi vil være i hatten, når vi kommer frem til foråret. Vi gjorde det, at vi kørte herover i morges og så var vi inde og hvile i eftermiddags får at understrege, at det ikke bare var en træningskamp, vi skulle ud og spille, siger Køhlert, der alligevel ikke var tilfreds med starten.

- Vi var trætte i hovedet og kroppen efter den opslidende kamp mod FCK, hvor Silkeborg havde badet sig igennem mod Ølstykke, og det synes jeg godt man kunne se. Der skete jo også det sædvanlige, at når vi kommer foran 1-0 i Jylland, så bliver vi krampagtige og nervøse, men det kan man så håbe på ikke sker fremover. Man kan ikke sammenligne pokalfodbold med en almindelig kamp. Jeg håber, det betyder meget for holdet, at vi vinder, men man kan ikke vide det. Vi får se, når vi kommer til Viborg om et par uger, lyder det fra Køhlert, der dog foreløbig ser frem til søndagens kamp hjemme mod Randers.