Duncan og Madsen: Vi må videre

17.09.2007 14:56

Der var usædvanligt stort presseopbud efter dagens træning. Hovedpersonerne var naturligvis Morten Duncan Rasmussen og Peter Madsen, der markerede sig uheldigt med iltert temperement under gårsdagens kamp i Aalborg.

Sportschef Anders Bjerregaard tog ordet foran pressen, og forklarede at de to spillere til formiddag var kaldt til møde med cheftræneren og sportschefen selv.

Uacceptabelt

- Det der skete var helt uacceptabelt. Hvis der var nogen tvivl før, er der i hvert fald ikke efter samtalen i dag. Tingene er blevet diskuteret igennem, der er talt ud og der er givet håndslag på, at de to spillerne i fremtiden arbejder for hinanden og for holdet, og at vi ikke ser den slags igen.

- Vi har en svær kamp i weekenden, og herfra er det dén spillertruppen skal fokusere på, fortæller sportschefen.

Peter Madsen og Morten Duncan Rasmussen bekræfter sportschefens udmelding, og vælger begge at se fremad.

Ansvar for at rejse holdet

- Jeg beklager virkelig det skete. Det havde intet med Duncan som person at gøre, og var mere et udslag af mine egne frustrationer omkring hele situationen, men det undskylder ingenting. Jeg skubbede, og det må bare ikke ske, fortæller Madsen.

- Vi har diskuteret tingene og har givet håndslag på, at vi ser fremad for at rejse holdet hurtigst muligt. Der er brug for alle nu, og for at vi arbejder for hinanden, og det skal jeg være en del af, understreger angriberen.

Duncan uddyber:

- Sket er sket. Vi har givet hinanden hånden og må videre.

DBU har meddelt at man vil se på episoden, som under kampen blev kommenteret af dommer Henrik Priegel til anfører Per Nielsen.