Champions League-feber i 1964

18.09.2007 10:05

Der er lagt op til fremragende fodbold-underholdning i 1964, når den nye Champions League-sæson sparkes i gang i aften. Og til den bedste fodbold tilbyder vi de bedste ramme i Danmarks lækreste sportsbar.

På tærsklen af den nye CL-sæson indfører vi en række nye tiltag, der gør det endnu mere attraktivt at se Champions League i 1964.

I denne uge vises følgende kampe

Der vises op til 4 kampe ad gangen på de 25 skærme der hænger overalt i lokalet. Der vi til hver runde at blive udpeget en hovedkamp tirsdag og onsdag som bestemmer kommentator lyden i sportscafeén.

Tirsdag

  • Real Madrid - Werder Bremen (hovedkamp)
  • FC Porto - Liverpool

Onsdag

  • FC Barcelona - Lyon (hovedkamp)
  • Arsenal - Sevilla

Vis din farve - få Champions League rabat

Der skal være kulør på Champions League i denne sæson. 1964 opfordrer derfor alle til at tage deres favorit Champions League deltagers trøje på når der spilles Champions League. Hvis holdet spiller den pågældende aften er der Champions League-rabat til den der bærer trøjen. Vis din farve så viser vi rabatten.

Bestil bord - vind en omgang

Det er altid en fordel at bestille bord i 1964 til de store aftener, men til Champions League er det blevet endnu mere vigtigt. Når du bestille bord skal du huske at fortælle hvem din favoritspiller er under hovedkampen. Hvis jeres spiller scorer det første mål vinder I en Champions League omgang til bordet. (shots og popcorn).

Du kan bestille bord allerede nu på telefon 4363 1964. Læs meget mere om 1964 her.