Billetsalg til Randers-kampen

26.09.2007 13:48

Tilskuertallet til Brøndby IF's hjemmekampe har været stigende kamp for kamp siden sommerferien. Trods svingende resultater har supporterne leveret den ene top-præstation efter den anden, og stadig flere trækkes til Brøndby Stadion.

Næste mulighed for at blive en del af oplevelsen er allerede på søndag d.  30. september, når dommer Anders Hermansen kl 18:00 fløjter opgøret mellem Brøndby IF og Randers FC i gang.

Intens kamp for point i sigte

Randers kom rigtig flot fra start, men har de seneste runder haft problemer med at få resultater og spil til at hænge sammen. Hjemmeholdet har samtidig brug for en sejr, så der er lagt op til et intens opgør, forhåbentlig igen med mange tilskuere på tribunerne.

Du kan sikre dig plads allerede nu, enten online eller i Brøndby Shoppen. Der kan ligeledes købes billet ved indgangene på dagen, men vil du sikre dig hurtig adgang, er det altid en god idé, at have billetten med hjemmefra.

Læs mere om billetsalg og sæsonkort her.

tætpakkede tribuner

Der er stor efterspørgsel efter de bedste pladser på Brøndby Stadion. På søndag kommer Randers FC på besøg, og der er allerede gang i salget i Brøndby Shoppen og online.