2 dage til Peter Madsen

20.09.2007 09:32

DBUs disciplinærudvalg har besluttet at tildele Peter Madsen 30 karantænepoints, tilsvarende et rødt kort og to spilledages karantæne. Karantænen skal afsones i de førstkommende kampe i SAS Ligaen, hvilket betyder at Peter Madsen ikke deltager i kampen mod FC København på søndag og næste rundes opgør mod Randers FC.

Brøndby IF og Peter Madsen accepterer dommen.

Accept

- Jeg accepterer dommen, og ærgrer mig som sagt virkelig over det der skete. Det skete i frustration over en masse ting, men det må aldrig blive en undskyldning for det må simpelthen ikke ske. Længere er den ikke.

- Det vigtigste for mig nu er, at Morten og jeg fik sat os ned sammen mellem de to træninger i går, hvor vi fik talt det hele igennem. Vi er enige om at komme videre, og at vi vil arbejde sammen for hinanden og holdet.

- Omstændighederne er meget ærgerlige, men vi er kommet rigtig godt på bølgelængde, og er enige om at sagen er lagt bag os, og at vi vil arbejde sammen for hinanden og holdet, Peter Madsen.

- Jeg ved, jeg har mange ting at bevise og jeg ved jeg har en masse at skulle betale tilbage. Til klubben, medspillerne, til alle fansene og til samarbejdspartnerne. Det har været en hektisk start hvor jeg ikke har været tilfreds med min egen indsats, men Brøndby er min klub og jeg vil gøre alt for at både jeg og vi kommer tilbage til toppen, hvor vi hører hjemme, runder angriberen af.

madsen

Peter Madsen accepterer dagens dom fra DBU og understreger han vil betale tilbage til de mange fans, samarbejdspartnere og medspillere.