1964: De bedste rammer til den bedste fodbold

14.09.2007 12:04

På onsdag i næste uge sparkes verdens stærkeste fodboldturnering for klubhold i gang. Det er naturligvis Champions League der er tale om og lige så naturligt er det, at Danmarks flotteste sportsbar, 1964 på Brøndby Stadion, viser de største Champions League-kampe hver gang.

På de 25 42" fladskærme har vi mulighed for at vise op til 4 kampe ad gangen. Hver gang udvælges én kamp som bliver vist på størstedelen af skærmene og det er også den kamp som kan høres i højttalerne.

Vis din farve - få Champions League rabat

Der er altid god stemning til Champions League i 1964 og i denne sæson skal der også være kulør på. 1964 opfordrer derfor alle til at tage deres favorit Champions League-deltagers trøje på når der spilles Champions League. Hvis holdet spiller den pågældende aften er der Champions League rabat til den der bærer trøjen.

Vis din farve så viser vi rabatten!
  
Bestil bord - vind en omgang

Når du bestiller bord til Champions League i 1964, skal du huske at fortælle hvem din favoriit til at score det første mål i kampen er. Hvis jeres spiller scorer det første mål vinder I en Champions League omgang til bordet. (Shots og popcorn).

I løbet af sæsonen vil vi desuden have konkurrencer i forbindelse med kampene med flotte præmier fra vores samarbejdspartnere.

Læs mere om 1964 her. Der kan bestilles bord til Champions League-kampene og andre arrangementer på telefon 4363 1964.

Endelig fredag

Weekenden byder på både Brøndby-kamp i Aalborg og en lang række andre interessante fodboldopgør fra de europæiske ligaer.

Rund din arbejdsuge af og varm samtidig op til weekendens fodboldkampe med Endelig Fredag i 1964. Her gives der rabat på drikkevarer og i aften kan du se det tyske fodboldbrag Dortmund - Werder Bremen.

Chelsea

Chelsea FC og de andre verdensklassehold sørger for underholdningen i 1964, hvor verdens fineste turnering for klubhold er fremragende fodbold-underholdning tirsdag og onsdag aften. Denne sæsons turnering sparkes i gang nu på onsdag.