Williams: Unbelievable

07.10.2007 09:38

Han fik sit store gennembrud sidste efterår med en lang række scoringer i både SAS Ligaen og Royal League. Siden har der været lidt mere stille omkring australske David Williams, men mod Silkeborg for et par uger siden kom Williams ind og gjorde det så godt, at han nu ser ud til at have bidt sig fast igen.

Lørdag mod Viborg var han igen med fra start og gjorde det godt så længe kræfterne rakte til den energiske spillestil. Efter kampen var det en træt og glad David Williams, der kom ud af badet.

- Det var fantastisk. Vi har arbejdet hårdt de sidste uger. Vi har trænet meget 4-4-2, og jeg tror det hjalp os over stregen i dag, efter at vi spillemæssigt ramte bunder for nogle uger siden. Det kunne kun gå op derfra, og idag tog vi så endnu et skridt, siger Williams, der som resten af truppen var meget imponeret over fansenes støtte under og efter kampen.

- Åh, unbelievable. Jeg var så glad for at se dem dér et kvarter efter kampen, hvor de tiljublede os. Det er bare at sige tillykke til dem, fordi de kom og støttede os så flot. Det er virkelig en god fangruppe at være en del af. Det var virkelig stort. Det var også på tide, vi vandt i Jylland, og det vil give os selvtillid til de næste kampe. Det er lige meget, om det er på hjemmebane eller udebane, for vi kan vinde. siger Williams, der godt er klar over, at han på trods af et par gode præstationer på det seneste stadig skal kæmpe for sin plads.

Mange gode angribere

- Jeg kan langt fra føle mig sikker endnu, for vi er stadig mange gode angribere, der kæmper om pladserne oppe foran, men jeg vil gøre mit til træning og kamp for at jeg kan fortsætte med at spille her på førsteholdet i Brøndby. Jeg synes faktisk, jeg har forbedret mig på det seneste. Træningen er på et meget højt niveau hver dag i øjeblikket, så det har hjulpet meget, forklarer Williams.

- Det var rigtig godt. Det var en hård kamp for os begge, tror jeg, men vi var begge skarpe, og forsvarerne vidste aldrig, hvor de havde os. Jeg tror, alligevel vi behøver lidt mere spilletid sammen for at kunne kombinere og spille hinanden til endnu flere chancer. Jeg har spillet sammen med ham en enkelt gang før i Royal League, hvor det også gik okay. Det er rigtigt, at vi nok er lidt ens. Vi er begge små og hurtige, men Katongo er nok bedre teknisk, lyder det rosende fra australieren, der nu forlader Danmark for en stund.

- Jeg skal hjem og spille med landsholdet og rejser afsted mandag i halvanden uge for at spille på udebane i OL-kvalifikationen mod Libanon.