Williams: Konkurrencen skærper

25.10.2007 12:28

To sejre i træk for første gang i mere end et år, er de statistiske kendsgerninger efter sejren over AGF og der bliver kæmpet så det slår gnister til træningen. Godt humør, høj intensitet og en flok tændte spillere træner hårdt på bane 24, og en af dem med det største smil er David Williams.

- Ja, selvfølgelig er jeg stadigvæk glad for målet. Det var vigtigt for både mig og holdet. Sejren har givet os yderligere selvtillid, siger målhelten David Williams et par dage efter den forløsende scoring foran mere end 17.000 vidner på Brøndby Stadion.

Hård konkurrence

Efter et travlt år, med mange landsholdsrejser, har Williams de seneste uger spillet sig ind omkring holdet igen. Senest i søndags, hvor han kom ind fra bænken for senere at score det vigtige sejrsmål til 2-1.

Konkurrencen i Brøndbys offensiv er stor, og med Peguero på vej tilbage efter langvarigt skadesforløb glæder cheftræner Køhlert sig naturligvis over den hårde konkurrence i angrebet. For angriberne handler det om at vise varen til træning, forklarer Williams.

- Vi vil alle gerne spille og derfor arbejder vi hårdt til træning for at vise, at man vil på holdet. Nu var det så mig der kom ind mod AGF, fordi kampen måske lå godt i forhold til mine forcer, og heldigvis gik det godt. Vi har vi en ny kamp søndag og så må vi se hvem der spiller der. Det bestemmer træneren, men jeg håber da, at jeg har spillet mig nærmere en plads fra start fortsætter australieren, der fornemmer at Brøndby-holdet er på vej frem.

- Som jeg sagde efter kampen i søndags, er jeg ung og jeg glæder mig over de kampe jeg får, men jeg vil selvfølgelig helst spille. Nu skal jeg bare klø på og så ser vi på søndag, om belønningen er en plads fra start, smiler han efter den hårde træning.

Han og de andre angribere knokler hårdt for at ramme målformen. En af konkurrenterne i front, Peter Madsen, viste flot indstilling og løbevillighed da han kom på banen sidst i kampen mod AGF, og til træning fungerer det også for angriberen, så med Duncan og Katongo som 2 andre muligheder i front, er der virkelig konkurrence.

Søndag skal Køhlert igen blande kortene, og med en formstærk midtbanekonstellation med Gislason, Retov og Holmén, er det på mange måder et hold, der virkelig nærmer sig formen, der er klar til den vanskellige udekamp i Odense mod øjeblikkets 4. plads i SAS Ligaen.

David Williams

Så glad var Williams' i søndags efter sejrsmålet var sat ind og humøret er fortsat højt hos den unge angriber. Han og de andre frontløbere kæmper hårdt om pladserne i startopstillingen og den store konkurrence skærper, fortæller han.