Truppen mod OB

27.10.2007 16:25

Truppen til morgendagens vigtige opgør i Odense er blevet udtaget efter dagens træning.

Kampen i Odense skal vise, om holdet kan fortsætte den positive udvikling og holde fast i den stigende formkurve, hvor det er blevet til 3 sejre de seneste 4 kampe, og 4 kampe i streg som ubesejret.

Masser af speed

Tobias Mikkelsen er kommet sig så godt efter sin operation for sports-brok, at han glider direkte ind i truppen, hvor der også er blevet plads til bl.a. Daniel Wass.

Det betyder, at der er masser af offensive kort med fart i fødderne at spille ud, og med både David Williams, Chris Katongo, Tobias Mikkelsen, Kasper Lorentzen, Martin Ericsson og Peter Madsen blandt de rapfodede muligheder, venter der forhåbentlig det stribede forsvar en udfordring i speed og kombinationsspil i morgendagens kamp.

Truppen mod OB

16. Stephan Andersen
40. Morten Cramer
4. Per Nielsen
5. Mark Howard
6. Samuel Holmén
7. Kasper Lorentzen
9. Martin Retov
10. Martin Ericsson
13. Peter Madsen
17. Morten Duncan Rasmussen
20. Stefan Gislason
21. Thomas Rasmussen
22. Morten Rasmussen
23. Martin Spelmann
25. Tobias Mikkelsen
28. Chris Katongo
29. Daniel Wass
31. David Williams

Der er kick off til kampen kl. 18:00 og hvis ikke man har mulighed for at se kampen live på Fionia Park, vises den direkte på TV3+. Derudover kan opgøret følges med brondby.coms liveupdate.

Tobias Mikkelsen i fuld firspring. Kantspilleren har vist gode takter under de seneste dages træning, og er klar til at give flere prøver på drible- og afsluttertalentet mod OB.