Tobias ved at være der

12.10.2007 11:01

Tobias Mikkelsen fik en forrygende start på sin karriere i blåt og gult. Efter sit skifte fra Lyngby BK gik han direkte ind i startopstillingen på højre kant, og selvom han efter eget udsagn endnu er et stykke fra fysisk, at kunne være på toppen i SAS Ligaen, blev han flere gange fremhævet som banens bedste spiller.

Derfor var det en ærgerlig kantspiller, der på sin 21-års fødselsdag, d. 18. september, blev opereret for sportsbrok, men nu kan Mikkelsen igen se frem til SAS Liga-græs under fødderne inden længe.

Forhaster sig ikke

- Siden jeg blev opereret er det gået rigtig godt. Jeg har indtil videre kunne løbe og lave vendinger med bolden, og i næste uge regner jeg med at træne med de andre.

Skaden, der opstod i en U-21 landskamp, har ikke ødelagt hans humør og han ser fremad i stedet for at dvæle ved situationen.

- Lige nu glæder jeg mig bare rigtig meget til at jeg kan være sammen med holdet igen, på træningsbanen og i kamp, fortæller han.

Hans comeback kamp kan måske allerede komme i næste SAS-liga kamp når klubben hjemme tager imod AGF, men det kræver at alt går op i en højere enhed.

- Hvis det går helt perfekt den næste uge, kan jeg måske allerede komme med til AGF-kampen, og det klart at det ville være dejligt for mig. De sidste uger har jeg kunnet se holdet spille rigtig godt, og jeg vil selvfølgelig gerne tilbage og hjælpe hurtigst muligt, men det er ikke sådan at vi tager nogen chancer. Den medicinske stab følger mig tæt, og vi forcerer ingenting.

Mikkelsen

Tobias Mikkelsen fik en fremragende start på sin Brøndby-tid med mål, energi og vævre driblinger, og han er ved at være klar til at tage fat igen.

Motivation i top

- Jeg har godt kunne mærke at jeg skal arbejde mere med det fysiske, og formen har ikke været helt hvor jeg gerne ville være, men jeg ved også at det kommer hurtigt, når man først spiller og for alvor begynder at træne igen. Det er ikke svært at være motiveret i en klub som Brøndby, smiler han.

- Jeg er i hvert fald klar til at arbejde hårdt og jeg ser frem til de sidste kampe i efteråret, slutter den motiverede dribler.

Kampen mod  AGF spilles d. 21. oktober kl 18 på Brøndby Stadion. Efter sejren i Viborg er der ved at være kontakt til midterfeltet, og spillemæssigt er holdet i klar fremgang.

Kan stemningen fra Viborgs gæsteafsnit overføres til 90 minutter på Brøndby Stadion, er der lagt i kakkelovnen til gæsterne fra Århus, og der er under alle omstændigheder lagt op til et brag af en kamp mod ærkerivalerne. Du kan allerede nu sikre dig billet.

fans

Der er altid god stemning på Brøndby Stadion, og der ses allerede nu frem til opgøret mod AGF næste søndag.