Tobias savner kampene

19.10.2007 15:23

For alle med blå-gule hjerter er der, udover revanchelysten og det historiske perspektiv, endnu en grund til at være på plads på søndag, hvor rivalen fra Jylland, AGF, gæster Brøndby Stadion. En af Faxetribunens yndlingsspillere, Tobias Mikkelsen, kan nemlig være tilbage i truppen efter nogle ugers skadespause.

- Jeg har trænet med hele ugen og håber selvfølgelig, at jeg kommer med, men omvendt vil vi ikke forcere noget. Jeg har jo været ude i nogle uger, og mangler derfor lidt. Bliver det ikke mod AGF bliver det nok i næste weekend igen. Under alle omstændigheder glæder jeg mig bare til at spille igen. Det har jeg savnet vildt meget, siger Tobias Mikkelsen til brondby.com om udsigten til comeback i Brøndby-trøjen.

Bedre luft

I mandags trænede han med bold for første gang siden han blev opereret for sportsbrok i lysken. Og selvom han har holdt formen ved lige ved bl.a. at cykle og siden hen løbetræning, kan Brøndbys 25'er godt mærke, at han mangler lidt i både ben og lunger.

- Jeg kunne godt mærke, at jeg manglede lidt luft, men jeg synes faktisk det er gået stærkt siden. Især de seneste par dage, men det er klart jeg har lidt ømme stænger og jeg mangler da lidt på bolden. Det kommer hurtigt tilbage er jeg sikker på, forsikrer han med et grin.

Mikkelsen har fra sidelinjen set holdkammeraterne sætte sejre og point på kontoen de seneste kampe og det har løftet stemningen i truppen.

- Stemningen er blevet bedre, især efter vi har vundet nogle kampe. Der har egentlig hele tiden været et godt humør til træning og sådan hele tiden, men det er klart, at sejrene har løftet det hele, forklarer Mikkelsen der føler han er faldet godt ind i truppen.

Tobias Mikkelsen og Martin Ericsson 

Tobias Mikkelsen, der her jubler med Martin Ericsson efter en Brøndby-scoring på Brøndby Stadion, markerede sig hurtigt som en offensiv gevinst efter sommerskiftet fra Lyngby. Nu træner kant-talentet med igen og glæder sig til at spille kampe igen.

Glæder sig til gensynet

Er der noget Mikkelsen glæder sig ekstra meget til, når han udtages til truppen igen, er det at spille foran de mange Brøndby-fans. Et par uger på sidelinjen har for alvor åbnet hans øjne op for den store støtte der leveres.

- Man lægger selvfølgelig også mærke til det, når man løber inde på banen, men da jeg sad på tribunen til den første kamp efter jeg blev skadet, lagde jeg for alvor mærke til, hvor fedt det er med den stemning de skaber. Der kunne jeg rigtig se hvor stort det i virkeligheden er.

- Det er selvfølgelig også noget af det jeg glæder mig allermest til, når jeg kommer til at spille igen. Det giver én helt vild lyst til at spille og jeg savner det. Nu og her koncentrerer jeg mig dog om at spille mig tilbage på holdet igen. Det er min personlige ambition for efteråret, afrunder "Toby" der måske er med i truppen, når Køhlert i morgen udtager spillerne til kampen mod AGF.

På plads mod AGF?

Hvis du ikke har allerede sikret dig billet til kampen mod rivalen fra Jylland, kan du fortsat nå at købe din billet i Brøndby Shoppen.

Du kan også købe billet ved indgangene  til stadion på søndag. Vil du sikre dig hurtig adgang, er det altid en god idé, at have billetten med hjemmefra. Læs mere om billetsalg og sæsonkort her.

Tobias Mikkelsen 

Tobias Mikkelsen er hurtigt blevet populær hos fansene. I går skrev han mange autografer i Brøndby Kids ved det store efterårsferiearrangement hvor mere end 400 børn og voksne over to dage benyttede sig af de mange muligheder.