Thomas Rasmussen: Revanche

15.10.2007 15:22

Sidste dag i efterårsferien er også dagen, hvor Brøndby IF skal have revanche for et af de sjældne hjemmebane-nederlag. Modstanderen er nemlig AGF, der i yderste overtidsminut hev en sejr hjem sidst de var på besøg, og dén skal betales tilbage.

Det skal ske foran et forventeligt talstærkt publikum, der skal forsøge at matche den utroligt massive opbakning, der blev leveret i sidste runde i Viborg, og både fans og spillere ser allerede nu frem mod opgøret.

På vej tilbage

Fremgangen skal fortsætte, og med en sejr over de gamle ærke-rivaler fra Århus er der for alvor slået hul til bunden, hvormed jagten på ligaens øvre pladser kan sættes ind.

- Hver kamp er en krig, og på søndag skal vi kæmpe for det igen. Vi skal vise Danmarks bedste fans at vi vil vinde, lyder det bl.a. fra Thomas Rasmussen. Hør hans optakt til søndagskampen her.

Brøndby Support er netop blevet nomineret til titlen som Danmarks bedste fans og da der er tradition for mange tilskuere til kampene mod AGF, er det en god idé, at sikre sig billet på forhånd. Det kan allerede gøres nu; online eller i Brøndby Shoppen.

raasmussen

Rasmussen er klar til AGF - er du?