Stor weekend på 1964

11.10.2007 15:04

Der er linet op til et par spændende dage på 1964 i denne weekend.

Lørdag spiller landsholdet skæbnekamp mod Spanien i Århus. Inden kampen har Danmark 14 point mod spaniernes 19, men Danmark har en kamp i baghånden. Med en sejr kommer landsholdet på 17 point og bevarer håbet i EM-kvalifikationen, hvor imod alt andet vil gøre videre kvalifikation meget svær. Det er altså en kamp danskerne skal vinde for at have en chance for at komme med til slutrunden i Schweiz/Østrig. 

Bold, mad og lækre omgivelser

1964 har allerede modtaget mange bordreservationer så du skal være hurtigt ude hvis du ønsker en plads til kampen i Danmarks flotteste sportscafé. Husk, når du bestiller bord og nævner din favoritspiller, giver 1964 en omgang til hele bordet hvis han scorer.

Bordbestilling på tel. 4363 1964

skærme

Der er masser af skærme på 1964. Nogle vælger at følge kampene på skærme hvor man ikke risikerer hold i nakken, andre sætter sig lige under den største.

NFL Søndag

Søndag aften lines der op for det helt store NFL-brag. Skærmene vil denne aften køre både den tidlige kamp kl. 18.45 mellem Cleveland Browns og Miami Dolpins, hvor det sædvanlige program i NFL klubben kører, samt den næste kamp kl. 22.15 mellem Dallas Cowboys og New England Patriots.

Kampen mellem Cowboys og Patriots betegnes af mange som den mulige Superbowl. På nuværende tidspunkt er begge hold ubesejrede og har indtil nu vist skræmmende styrke. Patriots har i sine første 5 kampe scoret 23 touchdowns mod Cowboys 21, der er altså linet op til en stor offensiv kamp.

Til denne lange NFL aften vil der være særlige tiltag under begge kampe og de sædvanlige fordele for medlemmer af NFL klubben vil selvfølgelig køre hele aftenen.

NFL klub 1964

Klubben koster 50 kr. at være medlem af. Som medlem får du:

- dit eget medlemskort
- 3 kander øl til 2 kanders pris
- 3 x stor sodavand (75 cl.) + stor popcorn kr. 100.
- 3 udvalgte flaskeøl + stor popcorn kr. 100
- Adgang til 1964 pics konkurrence med rejse til en NFL kamp i USA som hovedpræmie, sponsoreret af Apollo Rejser og View Point.

Medlemskabet, som løber frem til Superbowl kan købes i 1964.

1964

Vi lover at skrue op for varmen i weekenden, når der er landskamp, masser af fodbold og NFL.