Stimen fortsætter efter flot fight

28.10.2007 19:55

Brøndby-spillerne fightede et point med hjem fra udekampen mod OB på Fionia Park og dermed fortsætter Brøndby IF en god stime, der nu lyder på fem kampe som ubesejret.

Efter en tempofyldt og dramatisk kamp, måtte begge hold gå fra banen uden scoringer. Brøndby-målmand Stephan Andersen stod en pragtkamp og havde en lang række flotte redninger. Per Nielsen og Martin Spelmann måtte udgå med skader. Sidstnævnte fik et kvarter på banen efter han blev skiftet ind efter pausen.

OB var klart dominerende i første halvleg, hvor det også var fynboerne, der kom frem til de fleste chancer, men Stephan Andersen reddede i flere situationer flot ved jorden og holdt Brøndby inde i kampen.

I den anden ende var det småt med chancer, men to minutter før pausen bragede Kasper Lorentzen et langskud af, som Arek Onyszko kun kunne halvklare. Duncan fulgte op på riposten, men sparkede i sidenettet, og de to hold kunne gå til pausen uden scoringer.

I anden halvleg kom Brøndby langt bedre med i kampen. Styrkelsen af midtbanen så den nu bestod af fem mand virkede til at være en succes.

Mod slutningen af kampen blev de blå-gule endda snydt for en scoring, da Kasper Lorentzen scorede fra tæt hold efter en duel mellem Duncan og Onyszko, hvor dommer Henning Jensen mente, at Duncan tog albuen til hjælp, da han hovedstødte bolden på tværs af mål for næsen af polakken.

I den anden ende blev det til en flot SAS Liga-debut til den 18-årige Daniel Wass, der spillede en særdeles offensiv højre back med mange gode fremløb.

Kampen mellem OB og Brøndby var den første af to mod OB på Fionia Park indenfor fire dage. På onsdag gælder det så pokalturneringen.

Stephan Andersen

Stephan Andersen stod en rigtig god kamp i Brøndby-målet.