Sidste hånd på det nye katalog

30.10.2007 07:30

Madsen, Bischoff, Peguero, Ericsson og Holmén tog alle deres del af arbejdet en sensommer eftermiddag på Islands Brygge, mens Lorentzen, Katongo, Stephan A, Williams og Rytter efterfølgende tog en tørn foran kameralinsen i Players Lounge på Brøndby Stadion.

Mere end 200 produkter, omkring 40 spillerbilleder og otte historiske fortællinger er nu sat sammen i det nye merchandise-katalog og i disse dage lægges der en sidste hånd på kataloget, der forventes på gaden i starten af november måned.

Lækker kvalitet

På de 40 sider finder du masser af nyt og lækkert Brøndby-merchandise, fra de traditionelle spilletrøjer over træningslinjen, dameserien, halstørklæder til den helt nye kolletion "stjerne".

"Stjerne"-kollektionen er nyudviklet merchandise til casual wear og kollektionen består af t-shirts, sweatshirts og hættetrøjer i forskellige farver, alle med et stort "B" og to stjerner på maven, symboliserende Brøndby IF og de to mesterskabsstjerner, klubben har opnået for de 10 mesterskaber.

- Der er et stort marked for merchandise, der er mere neutralt i farver og budskab, i forhold til meget af det andet merchandise vi har. I samarbejde med tøjfirmaet "Dansk" har vi hen over foråret og sommeren udviklet en helt ny kollektion. Vi har allerede mærket en stor interesse i Brøndby Shoppen, hvor salget har været over al forventning, og vi forventer, at vi udvikler endnu mere merchandise i den retning, fortæller merchandise-udvikler og webshop-ansvarlig, Lars Gadegaard.

Sådan får du merchandise-kataloget

Med mere end 200 produkter er der noget for enhver smag og det er nemt at få fat i det nye merchandise-katalog.

brondby.com bringer i de kommende uger udvalgte spillerbilleder fra det nye merchandise-katalog.

De får merchandise-kataloget tilsendt

  • Medlemmer af Brøndby Support
  • Samarbejdspartnere i Brøndby IF
  • Medlemmer af Brøndby Kids

Man kan også ringe til Brøndby Shoppen på 43 22 53 71 og bestille det nye katalog gratis. Når kataloget er på gaden, kan det også downloades her på brondby.com.

Billeder fra foto-session

Peguero 

Peguero viste et naturligt talent foran kameraet. Her demonstrerer han de fodboldmæssige evner på Islands Brygge.

Madsen

I studiet tæt på Islands Brygge blev mange af spillerbillederne til det nye merchandise-katalog taget.

Bischoff

Bischoff godt tilbagelænet i træningstøj.

Peguero

På bagsiden af "Stjerne-kollektionen" er der ti stjerner i nakken. Det fremviser Peguero her for fotografen.

Madsen

Madsen i hættetrøje - dirigeret af fotografen.

Fotograf

Hvert enkelt billede blev tjekket på kameraet.

Peguero og Madsen

På udendørs-billeder tæt ved vandet blev spillerne fotograferet i andre locations.

Madsen og Bischoff

Madsen og Bischoff kunne smile af hinanden og de noget uvante roller, men godt gik det. Snart er det nye katalog på gaden.