Sådan gik det sidst

31.10.2007 10:49

Den 8. november sidste år stod aftenens pokalduellanter, OB og Brøndby IF, også overfor hinanden i DBU's pokalturnering. Efter en tæt, jævnbyrdig og dramatisk kamp, var det hjemmeholdet der trak det længste strå foran 5.020 tilskuere, heriblandt mange iført Brøndby-trøjer.

Chris Sørensen scorede kampens eneste mål, sat ind på et straffespark dømt få minutter før tid. Dermed blev OB sidste år endestationen i pokalturneringen på en aften hvor regnen silede ned over Fionia Park.

Seks med sidst

Til den kamp var det assistenttræner Peder Siggaard der styrede tropperne, med god assistance fra den daværende U-21 træner Tom Køhlert i René Meulensteens fravær.

I forhold til den trup Køhlert udtog efter træningen i går, er der mulighed for seks gengangere på Brøndby-holdet. Nielsen, Howard, Retov, Ericsson og Thomas Rasmussen startede alle inde for et år siden, mens Morten Rasmussen sad på bænken.

Læs meget mere om sidste års pokalmøde her og genoplev ellers kampen med brondby.coms billedreportage nedenunder.

Bænken

Bænken i Odense for lidt mindre end et år siden, med Tom Køhlert stående yderst til højre.

Ericsson

Martin Ericsson var placeret på den offensive midtbane.

Fans

Der var god opbakning bag det ene mål på Fionia Park.

Frispark

En tæt kamp med mange nærkampe. Brøndby fik tre advarsler i kampen. Spelmann, Nielsen og Howard blev alle noteret i dommer Thomas Vejlgaards lille bog.

Spelmann

Martin Spelmann var fra start placeret på højre midtbane i et 4-3-3 system.

Thomas Rasmussen

Thomas Rasmussen spillede den uvante plads som angriber. I kampens indledning var han lige ved og næsten i et par situationer, hvorefter Marc Olsen erstattede ham efter en times spil.

Mike Jensen

Mike Jensen kunne have sparket Brøndby videre i pokalturneringen, men han udnyttede ikke en stor chance i det lille felt fem minutter før tid.

Straffespark

I stedet blev der kort efter fløjtet for straffespark i den anden ende. Her sprang Casper Ankergren til højre, mens Chris Sørensen satte den ind i den modsatte side til slutresultatet 1-0.

Det var i øvrigt på denne dato, for 12 år siden, at Dan Eggen afgjorde en fodboldkamp på Anfield Road med et hovedstødsmål i 79. minut.