Retov: Stolt over at spille for denne klub

06.10.2007 20:13

Med to mål mod Viborg blev Martin Retov den helt store helt i lørdagens SAS Liga-sejr i Viborg. Efter kampen var midtbanespilleren, der også scorede i Silkeborg for et par uger siden, da også et stort smil. Det

- Det er helt fantastisk, som det går lige pludselig. Jeg gør ikke noget anderledes. Jeg har hele tiden sagt, at jeg har været i fin form. Jeg var ked af ikke at blive benyttet i starten af sæsonen, og det sagde jeg også til Tom. Jeg har hele tiden gjort mit bedste, for at holde formen ved lige, og kunne bidrage med noget, når jeg kom ind, og jeg synes, det har været en god periode det sidste stykke tid, lyder det fra Retov.

- Jeg synes egentlig, vi spiller en rimelig god første halvleg og producerer rigtig mange chancer. Vi kan egentlig lukke kampen allerede dér, men får ikke gjort det. Så ryger Anders ud, men Vi aftaler i pausen, at nu må vi sgu stå sammen og kæmpe røven ud af bukserne. Hvis vi skal falde i dag, så skal det være med ære, og jeg synes, vi kæmpede godt. Jeg håber det er en ny æra, der er startet, siger Retov, der mest tog sig af det offensive på midtbanen, hvor Gislason var mere defensiv.

- Jeg var ikke offensiv midtbane. Planen var, at vi skulle spille sideordnet mig og Stefan, men det ligger naturligt for mig i forhold til ham at være lidt mere med fremme i banen, men decideret offensiv var jeg ikke, forklarer han.

Efter kampen var Retov sammen med de øvrige spillere inde og blive hyldet af fansene, og det var en oplevelse af de gode.

- Det er helt ekstremt med fansene. Jeg er så stolt over at spille for den her klub, når man har de fans, siger Retov, der dog godt er klar over, at der venter flere svære kampe  i sæsonen.

- Nu skal man ikke slår større brød op end man selv kan bage. Vi har jo ikke vundet hverken VM eller noget, men alligevel er det en vigtig hurdle, vi er kommet over. Jeg tror, vi får en enkelt en på vej hjem i bussen og kan sidde og hygge og grine, lyder det fra Retov, der godt kan ærgre sig over, at der er længe til næste Jylland-kamp i november mod Esbjerg.

- Ja, det kan man sige, for vi vil godt ud og bevise, at det ikke er en enlig svale, men vi tager det som det kommer. Så vidt jeg ved, så er det AGF næste gang, og det er en meget vigtig modstander at slå, da de ligger nede omkring os.