Retov glæder sig

26.10.2007 15:58

Hvis der skulle findes en månedens spiller i Brøndby IF for de seneste fire uger, ville Martin Retov være en af dem der stod stærkest i billedet. Efter midtbaneprofilen var tilbage i startopstillingen til kampen mod F.C. København for 33 dage siden, er det gået fremad for både Retov og Brøndby.

- Det går fint og man kan godt mærke, at stemningen er blevet bedre. I det hele taget går det stille og roligt. Personligt føler jeg mig i rigtig god form og jeg er glad for den spilletid jeg har fået. Jeg synes også det er gået fint og som hold er vi glade for, at vi har to sejre i træk og at vi har fire kampe som ubesejrede, siger Martin Retov til brondby.com efter dagens træning.

Stærk modstander

En af de sejre Retov har været med til at hive hjem, var udekampen i Viborg, hvor den længe ventede udesejr var en realitet. Retov kom selv på måltavlen i 2-1 sejren.

- Det var fedt at vinde i Viborg - det var en stor dag som jeg vil huske tilbage på i mange år. Nu håber jeg bare, at det ikke var en enlig svale på udebane.

Søndag gælder det så OB på udebane, rækkens nr. 4 og Retov forventer en vanskelig kamp i det fynske.

- Vi ved det bliver svært, for OB har et godt hold. Jeg er dog optimistisk. Traditionelt står vi godt til OB og vi har leveret gode resultater mod dem. Jeg glæder mig rigtig meget, slår Retov fast inden han smutter ind i omklædningsrummet igen.

Retov

Retov har været en af Brøndbys bedste den seneste måned og søndag skal han og holdkammeraterne igen i aktion, når turen går til Fionia Park i Odense.