Randrup: Som at vinde DM

07.10.2007 05:28

Efter 2-1-sejren i Viborg blev spillerne kaldt ud fra omklædningsrummet til endnu en hyldest på banen foran de mange Brøndby-fans. En oplevelse den unge back Anders Randrup sætter pris på.

- Det var helt utroligt. Det var helt kanon. Det var, som om vi havde vundet danmarksmesterskabet. Det er en utrolig støtte, de giver. Helt fantastisk. Det står rigtig højt på min liste over oplevelser med Brøndby, lyder det fra Randrup.

Den unge back blev udvist i 1. halvlegs overtid, da han fik sit andet gule kort af Claus Bo Larsen for at sparke bolden væk.

- Jeg har ikke fået et gult kort i mange år og heller ikke et rødt. Det tror jeg aldrig, jeg har prøvet før, så det var utroligt, men så har jeg prøvet det. Det sker forhåbentlig ikke igen, forklarer Randrup, der da heller ikke selv helt kan forstå, hvorfor han skulle forlade banen.

- I den første situation løber vi side om side, og det er lige i starten, så der skal kampen lige finde sig. Der må vi godt ligge og skubbe til hinanden. Den anden situation forstår jeg ikke. Jeg kan godt mærke, der er et lille frispark, men jeg fortsætter bare som om, der ikke er sket noget. Så mens dommeren fløjter, der er jeg på vej videre ud til siden, og så siger han, at jeg sparker bolden væk, men det gør jeg ikke, for jeg er bare så fokuseret på at komme videre, lyder det fra Randrup, der var glad for den indsats, de øvrige ti spillere på banen præsterede efter udvisningen.

- Jeg synes, de gjorde det rigtig godt. Jeg er utrolig glad for, at de vinder denne her kamp. Det er et plaster på mit sår, så jeg er utrolig glad for at vi vinder, afslutter Randrup, der nu får karantæne mod AGF, men der forventes Thomas Rytter til gengæld tilbage fra sygdom.