Randrup skadet, men intet brud

17.10.2007 12:32

Anders Randrup kom i centrum, da U21-landsholdet i går vandt 3-1 på udebane over Slovenien. Randrup spillede ifølge bulletinerne en rigtig god landskamp, men fik uheldigt sat slovenerne i gang, da han i kampens 5. minut begik straffespark.

Fraset straffesparket fik backen sat sit præg på kampen, og det var åbenbart for meget for en af de slovenske spillere, der belønnede den gode indsats med det, der beskrives som en decideret svinestreg mod Randrup.

Positivt nyt, trods alt

Med en tackling fra siden, længe efter Randrup havde afleveret bolden, fik sloveneren effektivt sat Brøndby-backen ud af spil, da Randrup måtte bæres fra banen og siden hen køres på hospitalet til tjek for brud på anklen.

Dagens melding fra Slovenien lyder dog på, at der ikke er konstateret brud på anklen, og når Randrup møder op i morgen vil bentøj og ankel blive undersøgt nærmere.

Anders Randrup har efter sit røde kort i Viborg karantæne i den kommende weekends kamp mod AGF.

randrup

Anders Randrup kommer ikke til at træne på græs de kommende dage, men den unge back kan trække vejret lidt lettere, efter det er konstateret at der ikke er tale om knoglebrud, som ellers først frygtet. Randrup undersøges nærmere i morgen.