Pubquiz, derby og NFL

19.10.2007 14:00

Weekenden står for døren og der er selvfølgelig mange gode grunde til at lægge vejen forbi 1964. I aften sparkes weekenden i gang med den populære pubquiz, hvor du og dine venner kan teste jeres paratviden mod andre hold.

Der er stadig et par ledige pladser tilbage til i aften så skynd dig at ringe og bestil bord. Dit hold skal bestå af 3-5 personer og det koster kun 200 kr.  Læs mere om aftenens arrangement her

Liverpool-derby

Lørdag er der flere gode fodboldkampe på programmet i 1964. Det helt store engelske derby vises naturligvis også på de mange skærme, når Everton tager imod ærkerivalerne Liverpool på Goodison Park. Kampen starter kl. 13.45.

Efterfølgende er der også mulighed for at følge de andre engelske tophold Arsenal, Chelsea og Manchester United da alle deres kampe vises på skærmene i 1964. Så det bliver en stor engelsk fodboldlørdag i 1964.

AGF og NFL

Søndag står også i fodboldens tegn i 1964. Først og fremmest spiller Brøndby på hjemmebane mod AGF. Her vil der som altid være mulighed for at varme op til kampen i god tid på 1964.

Når kampen på Brøndby Stadion fløjtes i gang, åbner 1964 for vores NFL klub for dem der er har lyst til Roethliesburgere og den amerikanske udgave af fodboldspillet. NFL klubben viser Detroit Lions mod Tampa Bay Buccanneers fra kl. 20.05 og senere blændes der op for Philadelphia Eagles mod Chicago Bears.

Læs mere om programmet på 1964 hjemmeside eller ring allerede nu og bestil bord på 4363 1964.

Glade dage

Stemningen er høj i 1964 før og efter Brøndby-kampe og søndag er sikkert ingen undtagelse. Derudover byder weekenden på pubquiz allerede i aften, engelsk fodbold med Everton mod Liverpool som den største attraktion og søndag åbner NFL klubben op for spændende amerikansk fodbold.