Per N: Forhåbentlig ikke så alvorligt

29.10.2007 02:49

Allerede tidligt i første halvleg af søndagens udekamp mod OB måtte Per Nielsen ud på sidelinien for at have forbinding om hovedet. Anføreren spillede dog første halvleg færdig, men kom ikke med ud til anden halvleg.

- Det er forhåbentlig ikke så alvorligt. Jeg fik en flænge i hovedet, som vi først valgte ikke at sy. Jeg blev så syet alligevel i pausen, men det var ikke så meget på grund af det, jeg gik ud. Jeg var dårlig i første halvleg og blev svimmel. Det var ikke forsvarligt at spille videre, lyder det fra Per Nielsen, da han som første mand kommer ud af omklædningsrummet.

I anden halvleg kunne Per Nielsen se Brøndby-holdet få bedre styr på spillet.

- Drengene gjorde det fortrinligt og fightede flot. Vi kommer faktisk til at stå lidt bedre i anden halvleg. Det var fuldt fortjent, at vi fik et point og med en lidt bedre dommer, så vinder vi også kampen. Jeg tror, vi fik scoret et mål, hvor han valgte at annullere det, siger Per Nielsen.

Med Per Nielsen ude bestod Brøndby-forsvaret af Thomas Rasmussen og tre unge Brøndby-knejte fra henholdsvis 1985, 1986 og 1987 og senere endda 1989. De gjorde det flot, og det bemærkede anføreren også.

- Det vidner om, at fremtiden er sikret, så det er jeg meget tilfreds med, afslutter Nielsen.

Per Nielsen

Anføreren slog hovedet i en duel med Hans Henrik Andreasen og måtte lade sig udskifte i pausen. I stedet overtog Gislason anførerbindet.