Palmå: Stolt over aftale

10.10.2007 13:01

- Jeg er utrolig glad for, at Brøndby IF i dag kan præsentere et historisk hovedsponsorat i dansk fodbold. Jeg er lige så stolt over, at det samtidig er lykkes os at finde en model, som bidrager til Unicefs hjælpearbejde, der både hjælper børn og redder liv. Vi glæder os til, at vi til næste sommer kan tage hul på de første fem år af et spændende og frugtbart samarbejde med KasiGroup og Unicef.

Ole Palmå, administrerende direktør i Brøndby IF, fortæller med stolthed i stemmen om den historiske sponsor-aftale der alene i grundbeløb indbringer et tre-cifret millionbeløb over de kommende fem år.

Stor interesse

- Skruer vi tiden lidt over en måned tilbage, meddelte vi den 31. august, at Codans hovedsponsorat ophører til næste sommer. Allerede om søndagen, altså to dage efter, fik jeg de første henvendelser til vores hjemmekamp mod OB. Der var flere firmaer der udviste interesse og flere kom til i de følgende dage.

- En af virksomhederne var KasiGroup, som vi kendte i forvejen via deres Europartner-aftale. Vi vidste at det er en ung, dynamisk og meget succesfuld virksomhed i voldsom vækst. Vi vidste, at KasiGroup kun opererer på de internationale markeder og derfor ikke havde behov for eksponering i Danmark i samme grad som de fleste andre virksomheder og samtidig vidste vi, at familien bag virksomheden har et stort hjerte ? ikke kun i logoet og for Brøndby IF, men også generelt.

- Social ansvarlighed er en del af Brøndby IF's identitet, samtidig har vi mange gange meldt vores strategi ud, om at vores fokus ligger på sport, uddannelse og sundhed, med et naturligt afsæt i børns vilkår. Her kommer Unicef ind i billedet. "Til alle børn - sundhed, uddannelse, Lighed, Beskyttelse" skriver Unicef selv i deres materiale, og netop sport, herunder fodbold, er en vigtig ingrediens heri. Med andre ord, så ser vi et perfekt match mellem Unicef og Brøndby IF.

- Som nævnt er vi glade for og stolte over, at kunne præsentere denne historiske hovedsponsoraftale. Brøndby IF, KasiGroup og Unicef er en perfekt kombination og vi glæder os til det fremtidige samarbejde, afslutter Ole Palmå.

Sponsor

Brøndby IF, KasiGroup og Unicef indgår 5-årig aftale.